Saya Ada Bakat Terpendam..hehe


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Saya Geng Fiq'ra!

nak join, klik blogger card cp kat atas k..


bakat terpendam cp mungkin takde la terpendam sangat.. tapi cp nak support fiqra, so cp tercari cari la bakat cp yg terpendam nih.. hahha

oke, bakat cp yg terpendam ialah photography yaka? hahaha.. bakat ka juga itu?
hihi.. okeh, antara gambar yang mendapat sentuhan air tangan cp ialah..







takda la bakat sangat.. cuma, cp memang sangat sangat mencintai seni terutama photography.. =)

model cp tu kalau korang nak tau, birthday girl esok.. =) hihi.. =D








❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

Pandainya edit gambar! :D ohsemmm, lai.... edit guna apa tu?

normi nieza said...

bakat snap pic or bakat bergambar nie?haha

fiQ'Ra said...

wahhhh.. terbaik bakat cp.. tak semua orang boleh snap pic dengan baik.. cp cuba lagi asah bakat cp :) try beli DSLR n cuba2 tgk magazine photography :) sebab masa mas di uitm, mas ambik course photography.. nway, photography memang enjoyyy :))

Cik Purple Pinkypuff said...

@Eza Boom Boom :): edit guna photoscape jak sayang.. ndak pandai guna photoshop.. hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@normi nieza: hahaha.. dua2 skali la kot.. hikhik..

Qienah said...

photoshop senang je..try le..pepn,mmg cntik gmbarnye..:)

Syieda™ said...

Cik Purple,
smoga berjaya. @_@ suke tengok orang edit-edit gambar ni, @_@




jom ke blog syieda =.= lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

e-lyanalovelifestory said...

oh my!!! same wif me lah sis,
lyana pown baru jewp belajar buat edit2 photo:)

hope sudilah tengok n follow my blog, nanti lyana follow balik keyh:)

http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

e-lyanalovelifestory said...

same with me lah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...