ShoutMix Berbayar Mulai Tahun Depan??


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum, salam perpaduan semua.. ^^

Ada yang rindu cp ka nih? Siapa rindu cp sila angkat kening! hehehe
isk macam syok sendiri jak cp ni kan.. ahahahaha..

Emm sebenarnya cp memang busy bha 2-3 hari nih.. kamurang pun tau kan.. cp nih pegawai yang bertugas BR1M tu.. memang bz gila gila tahap gaban..
Tapi hari nih masi juga mau buat entri pasal mau mengamuk sama si Snecx Tan tu..

Ada ka patut shoutmix berbayar start januari depan.. haiyaaa.. ambil kesempatan dalam kesempitan betol 
dorang ni.. teda guna!


so macam ni la kan.. oleh sebab dorang suda kasi 'important notice' di kepala shoutmix tu.. kita redha jak la kan..
tapi bukan redha mau bayar, redha mau buang shoutmix.. hahahaa

siyes,  nanti start dia buat yang shoutmix berbayar, start tu juga cp tidak guna shoutmix lagi.. kalau cp rajin, nanti cp tukar kepada cbox.. tapi kalau tidak rajin, kamu la yang tepaksa rajin tinggalkan komen arr.. eheee.. cp akan buang la tu selama lamanya.. ehee..

bha, jadi itu seja la.. kalau sesiapa ada buat bantahan pasal shoutmix berbayar nih dan perlukan sokongan, cp sedia menyokong.. hahahhaha..

k la.. daaa~~ take care! insyaAllah hujunng minggu ni cp cuba aktif berblog k.. =)

nota: tadi suda terima gaji bln november selama 7 hari punya kerja.. so, samsung galaxy teeeetttt.. tunggu saya! hehehe

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu la pasal..dah nak kena byr..sbr jela..

Nani said...

mmg perlu buang jauh2 shoutmix ni.. da kene berbayar pulak. haduii

Apple Pearl said...

adoyaiiii...terpaksa la ni membuang...huhuh..kacau daun eh,btw thanx 4 da in4mation:)

mashitah ismail said...

dtg singgah... harap dapat membantu utk mengundi mashi.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2011/12/contest-papa-i-love-you.html
^_^

Siti Naziha Armalia said...

Tula psl. Shoutmix ni cantik n x penat nak taip bende yg same kt name,url n message.

D'ya Marshmello said...

alamatnya mmg ramai blogger takkan guna shoutmix bbayar tuh..huhu ;) bunag je terus lolz X)

LATEST ENTRY : Entri Berkualiti Perlu Untuk Dapatkan Banyak Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...