Aku Sombong? So What???!! Ade Ku Kesah??


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Haaaa.. ni yang wa malas nih.. toksah panjang panjang cakap la ya.. suka hati wa la tak mau layan korang punya jerit jerit kat cbox tu, komen komen belambak korang tu.. helo? wa tadak masa.. wa dah keja.. no need la nak reply semua komen tuh... wasting my time betol..
ape? lu ingat wa joking joking macam selalu? tadak untung la wa nak joking sama korang.. pelizzzzz...
wa cakap betol la, gua tak kisa la lu orang mau cakap wa sombong, tak kenang budi, wanita kurang semangat ka apa.. yang penting, ini gua.. gua punya suka la.. so what??


muahahahahahahahaha.. ish... indak indak.. cp main main jak k.. hahahahaha.. intro di atas hanya kekarutan semata mata.. suweeerrrr!! =D

oke, actually cp takut ade sesetengah daripada anda yang beranggapan cp nih sombong.. yala, korang setengah mati menjerit jerit d cbox, kasi tinggal komen segala, ikut segmen cp.. tapi cp tiada pun terjah kamurang punya blog kan.. so sorry bha.. cp betul betul ndak dapat terjah menerjah sekarang nih..

ramai jugak yg mintak cp follow balik.. bha, tp camana juga.. cp punya time untuk online pun sekarang nih suda terhad.. kadang kadang jam 9, suda mau tetutup mata.. macam di buai buai mimpi sudaa..

so cp harap kamurang faham k.. cp bukan sombong.. cuma cp malas dan kekurangan masa.. lagipun sombong tu kan dilarang dalam islam.. :)


harap sangat korang suma paham ya.. thanks!! =D leb ya sooooooowww much! ;-)

nota: ada ka antara anda yang tak puas hati dengan cp? luahkan sekarang! be yourself! cp ndak kesah.. WARNING! anon are not allow! =)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

soffea ielmaney suffiazo said...

mane ade ..cp tak sombong la... =))

Abg Stalker said...

anjat vovoiii..ingatkn mink mrh betul2 td. :D klu x de masa bt cm abg je,xpyh pki shoutbox.xde la rasa bersalah sgt.hehe

yana said...

Cik purple jom join bloglist yana
http://almiraalwani.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-almira-alwani-2012.html

Teenager Housemaid said...

hehe..takpela nak buat mcm mn..
da keje kan..:))
happy working yeahhh

Yatt Hambo said...

cp tak sombong laa. oke jea. bagi saya laa~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...