Cik Anon Tak Puas Hati la Pulakkk..

yehaaa.. firstly gua nak kembangkan hidung gua sebab cik anon sudi bertandang ke blog gua yg comel macam gua.. hahaha.. bagi lu sirap sikit derrrr..






ko ni belum kenal aku rupanya.. kan kan? haiiihhh.. ko pikir aku mau sedih sayu pilu ka baca komen ko? apatah lagi ko unfollow aku, hade ku kesah??

eh pengecut, ko baca ni bagus2, aku peduli apa aku mo buat muka comel ka, muka buruk ka, ini blog aku, entri aku.. aku mau syok sendiri ka.. kenapa? kalau aku perasan comel, duit ko jadik kurang ka? puiii!!

kalau setakat guna anonymous buat apa? ko tulis bha nama kau besar2 sana.. kasi tau kau ndak puas ati.. ini guna anonymous.. urang buduh seja tu buat gitu..

naaa.. ko jangan mau cari pasal, kalau cari masalah, ko cakap bha depan2 sama aku.. kalau kau jauh, webcam kan ada.. semuanya d hujung jari anda.. ko cakap seja.. hahaha.. eh, sempat lagi aku ketawa... hahaha.. :P


sekarang ni, ko rajin2 datang blog aku ya, aku letak gambar come loteh aku tu d side bar.. hahahaha.. baru comel dan gempak lagi meletup.. kan kan??? hahahaha..

pasni kalau mau komen, ko jangan lupa letak nama ic mu sekali.. baru kta bole kenal2 laga2 pipi.. yehaaa... :D

sekian terima kasih.. lain kali cari pasal la lagi bila mood saya kurang baik.. :D

ha, ni peringatan, kalau ndak suka entri sy, kamu jgn la bha mau mengutuk, pasal ini hak peribadi saya.. lainlah kalau sy letak gambar lucah ka apa tadi.. ndak suka pigi tekan [x] suda.. teda dosa bha itu.. jgn jadi buduh macam ni orang.. ok..


lupa, ko pikir ko comel ka mau tulis gitu.. suda la mengeja ndak ngam, nasib aku pernah mengajar di sekolah rendah.. paham la jua mau baca setail2 budak pemulihan punya ejaan ni.. haha.. aku sarankan ko masuk kelas pemulihan la dulu, pi jak sekola rendah, jumpa guru besar di sana bilang mau belajar mengeja.. hahahaha..





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

21 CP's Bestfriend(s):

cikeyrah said...

ayoooo cp dah marah..hee, biarkan je la org mcm tue cp, biasalah manusia mst ade sifar iri hati..

HanNah said...

cik purple.. bagus awak letak yg setting comment tu.. just register user ;)

keli menari said...

Uish..sampai cenggituh sekali.Haaa dia nak tumpang femes jap kat belog kamu tu ..

Cik Purple said...

@cikeyrah: hahahaha.. ala, setakat cp ni syg, apa la sgt mau di irikan hati.. :')

Cik Purple said...

@HanNah: pasni mmg nak buat camtu, tp tgu 2-3ari la dlu.. kot2 cik anon kite masi tak berani nak balas guna muka dia yg loteh2 tu.. hahaha

Cik Purple said...

@keli menari: masalahnya dia dah salah blog ni.. blog saya tak pemes.. hahahaha..

HanNah said...

@Cik Purple dia x kira femes x femes.. Blog saya x femes pun dah berapa anon kacauu.. LOL.. Tapi , Anon satu tu best.. Dia suruh saya tutup aurat. :D

Tapi , nak jugak tau siapakah gerangan ny? D:

Mizz Wenn said...

sabar arr , tkuar bha trus bhasa sabahnya atu , hahaha XD

Natasha said...

=) sbr je la.. dengki or something.. k?

Cik Rongoks said...

suka baca sbb bahasa sabah.hihihi..ape pon sabar tau.anon takde keje la tu.

Ca Cik Duyung said...

pengecut+pelat! haha..macam2 ragam anon ye..

Kira Kekuri said...

ahhaha apa pun cara si anon tuh komen, memang ndak comel. maybe dia ingt dia comel la cakap macam tuh. aduii. ahhaha XD
biarlah dia sana yah CP, dia jeles baitu. :D sabar jak la.haha

Apple said...

biasalah anon ni.. bila nak kutuk, mmg takkan pk akaun betul. hampeh. Hoho..

MISS Z BERCELOTEH said...

nak atu ya.. sapa nyuruh mncar pasal..kan sudah kan..mun brani dtglah balik huhuhu

Sadar saja tah, urang mna pndai puas hati..ada ja yg nda kena sma ia tu.. pdahal inda mngacau pun

Sue Echan said...

sabar ye cik purple.. jgn dilayan si cik enon tu...

Tentang Kita said...

blog kita, hak kita, suka hati kita la kan nak letak gmbr camner asalkan tak lari dr batasan....bukan gmbr x senonoh pun...adik enon tu jeles la tu...maybe dia x secute adik comel nie...

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduh..apa mslhnya ntah..sbr ea dear..

Eza Boom Boom :) said...

hahaha. anon kembali lagi.. biarkan saja org tu cp..

imie fatiema © said...

alolo jgn marah2 ye dear,jgn layan si anon tu ai pun byk kali kena..takde efect pun jgn bg kita serabut layan dia ..cool =)

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum Cik Purle,

Sabar ye...mungkin dugaan dan ujian...BTW MYideakini dah follow blog Cik Purple...Siap amik banner link lagi tu...Jangan lupa singgah blog MYideakini ye...

Jomlah join segmen MYideakini...Nak tambahkan kenalan...

www.myideakini.com

Eca Dwinky Asha said...

cp sudah marah ooo.hahahaa

abaikanlah
mengeja pun xpandai :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...