Segmen : Kenangan Ramadhan

klik banner kalau nak join.. :)

okay, actually kalau nak cerita tentang pengalaman ramadhan tu memang banyak la kan.. hehehe.. tapi pengalaman yang saya tak boleh lupa dulu masa zaman skola, bila nak dekat raya tu pergi shopping ramai-ramai dengan sepupu-sepupu saya. Hmm entah tahun ni dapat pergi bersama ke tidak.. sebab sekarang masing-masing dah kerja.. tempat tinggal pun dah jauh. :)

Nama: Cik Purple
Warna: F75CBF

thanks Apit!:)

Tag: 

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Cioccolato World said...

dieya singgah sini dari segmen kenangan ramadhan, follow kamu jom singgah blog dieya kembali

http://www.dieyaworld.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

♥ adeq kewchiq ♥ said...

singgah cnie..^_^*

http://nukilanrasekewchiq.blogspot.com/2012/07/kenangan-ramadhan.html

Nana Qistina said...

Assalamualaikum =) Datang dari segmen sama =)

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/07/entri-95-segmen-kenangan-ramadhan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Salam Ramadhan :) Jom singgah sini ->

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

Hafizzi Aziz said...

Doodle.

http://4.bp.blogspot.com/-YZU081cU6bE/UAv0_GGeQfI/AAAAAAAAKA8/Ik6GO0L1WMo/s1600/Cik+Purple.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...