Freebies | Vintage Classic Background

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..

Hari ni, cp berbesar hati mau kasi korang freebies lagi.. sebab tak tau nak update apa. Malas. :) So cp buat freebies la untuk korang.. :) background ni sesuai la kalau korang nak pakai sempena hari raya ni. :)


Pertama sekali mari join contest NIVEA = http://bit.ly/MEDyVb

Pastu klik untuk saya kat sini.. boleh? :P = http://bit.ly/NsdHOR

ok, sila la ambil freebies kat bawah, tapi jgn lupa tinggalkan komen yea! :) atleast saya tau berapa orang yg berminat kat freebies.

http://1.bp.blogspot.com/-7gym9lWOGjU/UB0Asn0XqrI/AAAAAAAACdA/nwTzeTRH-UE/s320/vintage-blue.png

http://1.bp.blogspot.com/-io3QpoFeZU8/UB0AuMRIsMI/AAAAAAAACdI/dTPva_5u2Bc/s320/vintage-gold.png

http://3.bp.blogspot.com/-SQY0eKLg7bM/UB0AvqilKmI/AAAAAAAACdQ/q28pAzZYjyU/s320/vintage-green.png

http://3.bp.blogspot.com/-OD_Pmaw70ow/UB0AwwwUT5I/AAAAAAAACdY/JMLwoXSh6G0/s320/vintage-maroon.png

http://1.bp.blogspot.com/-U2dxFmLwVa0/UB0AyNa73VI/AAAAAAAACdg/4nSU-EVce-I/s320/vintage-orange.png

http://2.bp.blogspot.com/-c_NkXOQxFrM/UB0AzGn4gpI/AAAAAAAACdo/v3_9gmtnIgw/s320/vintage-pink.png

http://3.bp.blogspot.com/-BMCzdq49eks/UB0A0nXAj2I/AAAAAAAACdw/QTEc8KQtQe4/s320/vintage-purple.png

http://1.bp.blogspot.com/-wAUm4515CXU/UB0A1hvI2WI/AAAAAAAACd4/bbCSFwNsbe4/s320/vintage-red.png
Ini memang antara background terbaik yg cp pilih and modified.. mula-mula memang rasa sayang nak bagi korang, tapi nak simpan buat apa kan.. :)

So, harap ramai yang suka.. :) jangan lupa klik tau! hikhik.. sedekah di bulan ramadhan.. haha.. :P

Selamat berbuka puasa kepada rakan-rakan di semenanjung.. orang sabah dah kenyang.. nak gi terawih jap lagi.. hikhik.. :P
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

wahh, biskita bagi freebies. best ni.. :)

OnE_nIeZuKa said...

haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
Beli 2 botol percuma vial original perfume..
(hanya di semenanjung)
jika berminat boleh kunjungi fb page ni

https://www.facebook.com/onesperfumes

BHH (Beauty Healthy House) said...

cik purple..nk copy imga tu ey,,,hehe

Cik Purple said...

@BHH (Beauty Healthy House)
silakan.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...