Segmen PANTAS: Siapa CEPAT Dia DAPAT kad RAYA

Assalamualaikum.. Salam Perpaduan..

Whoa..

Sihat tak korang?? Ok, hari ni cp mau buat satu segmen yang simple khas buat korang semua.. hehe.. :)

Hanya TIGA langkah MUDAH:)

1. Tinggalkan Nama dan URL BLOG korang kat ruang komen ENTRI INI SAHAJA.
(contoh: Cik Pinkypuff, www.nakkadraya.blogspot.com)
2. Derma Ikhlas tuk cp kat SINI.. ;) <3 p="p">3. Berdoa supaya anda peserta yang pertama atau kedua! :D

Kad raya ni cuma ada 2 keping jer, maksudnya cuma ada 2 orang pemenang. So cepat2 tau! :D

Sebenarnya kad ni lebihan tahun lalu punya.. masa godek-godel almari cp jumpa kad raya kosong ni. So daripada simpan bagus cp bagi kat korang kan. :)

Tahun ni cp belum sempat nak beli kad raya.. InsyaAllah kalau cp dapat beli kad raya nanti cp buat segmen yang lebih gempak dari ini yea.. :)

Ha, pemenang akan dipilih berdasarkan siapa cepat hantar URL, kome la dapat.. LINK *PERTAMA dan KEDUA akan jadi pemenang.. :) CP akan publish kesemua komen sekitar pukul 4 atau 5 petang nanti. hehehe.. So apa tunggu lagi, cepat-cepat la letak URL BLOG korang!:)

*sekiranya peserta terpilih tidak memberi kerjasama, pemenang akan di gantikan mengikut urutan nombor seterusnya.
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

24 CP's Bestfriend(s):

nur_za said...

nur. www.ceritaladiespurple.blogspot.com

Yana Aina said...

yana aina, http://nazlyizan.blogspot.com/

Cik mama said...

Cik mama
http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

maszull said...

assalamualaikum CP...nice n3 ni...

maszull
http://maszull.blogspot.com

gadis melayu said...

atia amir. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk trlmbt la ni..

yui
http://nusha1706.blogsot.com

TQ cp bntu akk.. akk godek2 bnda tu dan alhmdulillah, jumpa!

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z

misszberceloteh.blogspot.com

~::Chenta::~ said...

ermmm .. mcm tak paham ...
tapi cuba jerrr nih ...


www.ceritacintachenta.blogspot.com

cik nanad said...

Cik Nanad
http://nanad-nadiah.blogspot.com/
harap2 belum terlambat :)

Mizz Wenn said...

wah , nak2 ,nama :Sharfynarz Sharfnie
Url : http://shrfynarzmiss.blogspot.com

XxFaraizatii2NdxX said...

Nak nak ! :D
Fara izzati
->http://faralalalala.blogspot.com/

Saya Disini said...

SayaDisini http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/

Mrs Velentine said...

Mrs VElentine www.msvelentine.blogspot.com

nenot said...

kisahsinenot22@blogspot.com

Surianti Ishak @ Yan @Sue said...

doter_ishak : http://doterishak.blogspot.com/
semuga sy menang coz sy mmg slalu intai blog CP...

rozssalovepink said...

selamat bsegmen :D

~capital N~ said...

nak kad raya

nadh_diya@yahoo.com

~capital N~ said...

nadhdiya.blogspot.com

SyUhAdA said...

nakkkk..

syuhada, http://www.syuhadasalleh.my/

tQ

KHAIRUNNISA said...

Nama : Nur Khairunnisa
Link blog : http://khairunnisa3020.com

cikmisi leen said...

wahh, menarik > tapi rasanya dah terlewat dah ni..pape pom, cuba je la,,hehe3 =)

CIK MISI LEEN >
http://keyrajoongki.blogspot.com/

fiqah hamed said...

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

aDaNi isMaiL said...

http://kelipkelipsiang.blogspot.com
nak kad raya dari cik purple.

nur_za said...

nur dapat erk..mcm ne nk bgi detail

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...