Segmen: Senarai Peserta SAYA NAK KAD RAYA dan PEMENANG

Assalamualaikum.. :D Salam sejahtera..

berikut senarai yang join.. segmen sudah di tutup ok. walaupun tak ramai join.. tak apa.. yang penting masih ada yang join.. :D yang bg detail ndak lengkap tu, kalau misal kmu menang, tp susah mau kontek, cp tukar pemenang lain arr.. nah jadi lain kali ikut arahan betul2.. :)



  1. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  2. http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  3. http://duniafantasicra.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  4. http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  5. http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  6. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  7. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  8. http://nadhdiya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  9. http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  10. http://appleshera.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  11. http://fahuna.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  12. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  13. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  14. http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  15. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya.html 
  16. http://mizzsninie.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  17. http://www.miramashimaaru.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  18. http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html
  19. http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  20. http://hajar-official.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  21. http://hudasyafiqah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  22. http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  23. http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html
Maka, dengan ini saya dengan senang ati nak kasi 8 Pemenang bertuah termasuk seorang top referral yg akan dapat kad raya dan sepasang brooch..

pemenang-pemenang yang bertuah ialah:-









top referral:-



Tahniah buat semua yang bertuah.. sila hantar NAMA dan ALAMAT korang pigi email cp, eyza_ikeuchi333@yahoo.com

insyaAllah cp akan pos kad raya minggu depan.. lepas raya la.. hihi.. pasal 2-3 hari ni mau dekat raya suda kan.. mana sempat lagi mo pos.. hehe..
harap korang sabar yea.. :D

kepada pemenang-pemenang di atas sila bagi detail korang sebelum 19/08/2012
kalau misalnya korang tak bg detail selepas tarikh tu secara automatik cp pilih pemenang lain yg cp akan pilih sendiri.. :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

Fahuna said...

Alhamdulillah. Terima Kasih banyak-banyak CP :)

Saya sudah emailkan kepada CP :)

Salam Lebaran~

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg bjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...