Segmen: SAYA NAK KAD RAYA untuk korang.. :D

Assalamualaikum.. selamat pagi.. salam ramadhan..

Okeh, ini entri pantas yea.. cp mau bagi beberapa keping lagi kad raya untuk korang.. maaf la terlewat tapi kalau dapat lepas raya pun tak apa kan? hihi.. yang penting ada.. cp tidak sempat buat entri, tu yang hari ni baru ada masa mau buat entri..

Harap korang masih sudi sudi join segmen ni.. kali ni pemenang LEBIH dari 5 orang ok.. hehehe.. dan korang dipilih melalui random.org.. :)

Segmen ni berlangsung sehingga 16.08.2012 pukul 5 petang..

Cara untuk dapatkan kad ni.. :-

1. Buat entri Segmen: Saya nak kad raya by cik purple
2.  letak banner d bawah dan link kan ke entri ini.

3. Cp nak mintak korang duit raya nih.. KLIK >>> http://bit.ly/PnACNU dan http://bit.ly/Oh4ZpK
(ikhlas diri sempena hari raya ni yea.. :)

4. tinggalkan:-
  •  link entri
  • nama
  • email / link facebook korang (utk senang kontek bila korang menang)

 korang kat ruang komen entri ini shaja.. :D

5. boleh promote (tag rakan/ping d fb), top referral akan dapat kad raya dengan sepasang brooch riben dr saya.. :D



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

28 CP's Bestfriend(s):

fiqah hamed said...

Joim join GA terbaru ini..hadiah serious semua awesome2!! tak percaya? Tengok dulu k link ini.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/tarikh-lahir-giveaway-by-fateyn-marcello.html

MISS Z BERCELOTEH said...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

miss z

luvpurplea@yahoo.com

SyUhAdA said...

salam..

syu join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

syuhadasalleh@gmail.com

tQ

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,akk dah dpt..dari cp syg..ngeh3..

sHieRa @ cRa said...

join..

http://duniafantasicra.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

nama: shiera

cra_green37@yahoo.com
http://www.facebook.com/cra.shiera?ref=tn_tnmn

:)

Pink PlatypuS ^^ said...

JOIN! :D

Link entry : http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Nama : Siti Khadijah

Link FB : http://www.facebook.com/Rolypolyincopacabanana

XxFaraizatii2NdxX said...

http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

DAIRI FARISHA said...

join! http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

~capital N~ said...

http://nadhdiya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

NAMA : Capital N

EMAIL : nadh_diya@yahoo.com

amal said...

DONE JOIN!

LINK :http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

AMALINA NADRI

amalinanadri_92@yahoo.com


THANKS!

shera said...

join :)
http://appleshera.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

nama : Shera
email : appleshera@gmail.com

wana wazm said...

join..http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

fb : wana wazm

Fahuna said...

Saya join :D

http://fahuna.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Nama : Nurul Huda
E-mail : nurularts@gmail.com

Salam Lebaran, CP :)

Fara Tasya said...

FaraTasya

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Faranatasyarazali@yahoo.com

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Hawa Ey said...

link entri : http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

email : eniayuri@gmail.com

^_^

NURYUMMYCOKLET said...

Link Entri: http://yummycoklet.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nama : Nur Hidayah @ Nuryummycoklet

Email : Chocoberrynuryummy@yahoo.com
Facebook : Dory Dorymon


Join :-) Thanx coz invite

Mizzs Ninie said...

http://mizzsninie.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

missmashimaaru said...

http://www.miramashimaaru.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
joined
ira_arina@ymail.com
Nur Amirahh Arinah

Fatihah Jakfar said...

Join!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html

Wawa Choc said...

saya join ye

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Hajarrrrrrrrrrr. said...

Joined.

link; http://hajar-official.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

nama; Siti Hajar binti Mohd. Tukiran

emel; jajasumie@gmail.com

Kalau I won this GA, inform kat cbox saya boleh? Sbb saya follow akak pakai follower widget, saya tak dapat tahu latest entri yang akak update. Hehe :D

Huda Syafiqah said...

http://hudasyafiqah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

NAMA : Huda Syafiqah
FACEBOOK : Huda Syafiqah

Lyana said...

SORY LAMBAT! BERUK BAND BUAT HAL :D
http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

http://www.facebook.com/yanashah97
ID FB : Nur Lyana Mahmud Shah

Fatihah Jakfar said...

http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html
fatihah.jakfar@gmail.com
Nur Fatihah Bt Abd Jakfar

\\ Izzah // said...

http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

kabby_putihi12@yahoo.com email
nuiiz.licious id fb

\\ Izzah // said...

http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...