PESERTA PANTAS yang dapat kad raya ialah..

Assalamualaikum.. Selamat berbuka puasa buat warga sabah dan sarawak.. ceh, intro entah pape2..

Sebenarnya cp mintak maaf sangat-sangat.. Janji nak umumkan pukul 4 atau 5 kan? tapi sekarang dah pukul 6.. hahaha.. cp tertido.. bak kata pepatah, telajak perahu boleh di undur.. telajak tidur, tak bangun2.. hahaha.. hentam saja la..

Okeh, siapakah peserta bertuah yang pantar hantar link url dia kat cp tu??? siapa? siapa???
wah, siapa pun orangnya.. harap gembira la ye.. dapat kad raya.. hehehe.. macam cp, teda la dapat kad raya ni.. T_T

Pertama sekali, kepada pemenang-pemenang ni, sila pm NAMA dan ALAMAT kat facebook cp seboleh-bolehnya malam ni, sebab insyaAllah esok cp mau hantar pigi pejabat pos suda nih... ya? :)

kalau misalnya takda facebook, korang tinggalkan jak di ruang komen entri nih, cp tak publish oke... :)
Please yea, kalau boleh malam ni, paling lewat pun jam 5 pagi esok.. lepas sahur tu la.. :)

dan pemenangnya ialah????

1. www.ceritaladiespurple.blogspot.com

2. www.nazlyizan.blogspot.com

tahniah cp ucapkan.. yang lain2, insyaAllah kalau cp sempat beli kad raya lagi, nanti cp buat lg k.. :) thanks sebab sudi turut serta semua.. ;)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

SyUhAdA said...

thniah kpd yg pantas..hehe

FaTiMah aZ-zArAh said...

nak juga..

~MiZz Atie ZieYa~ said...

wah..tahniah

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..akk takde..waaaa

Eza Boom Boom :) said...

^_^, tahniah kepada dorang dua :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dear.rajinnnya pos kad raya. =) selamat hari raya. lame tak jenguk sini.huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...