BEN ASHAARI DAN SAYA

BEN ASHAARI
nak join klik banner.. tutup jam 10 malam ni.. cepat!:D

Ok, blog yang cp suka baca blog peribadi tapi bermanfaat dan memberi inspirasi.. Aiseh.. hehe.. Selain tu blog yang ada informasi berguna pun cp suka baca jugak.. terutama tutorial tentang fesyen, tak kisah la fesyen tudung ka, fesyen baju ka.. yang penting fesyen-fesyen zaman sikalang... whoaa~~ hehehe.. 

p/s: Tak perasan abg Ben buat segmen, gara-gara kosentret tengok Debat Jalanan.. kuikuikui.. :P

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

20 CP's Bestfriend(s):

hairy said...

owh yea ker..sya xde fesyen cmna?hahaha

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #2725

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

ecadwinkyasha said...

wahh...nasib sempat join kan.

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza singgah sini dari segmen yang sama ^^

deno said...

dari segmen yg sama! dah lama rupanya deno folo sini ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..toi tu..sama cam akk gak.

maszull said...

assalamualaikum CP...mama pun join gak segmen cikben ni semalam...:)

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Ayuni Yusop said...

salam perkenalan!
datang dari segmen yang sama!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

IntaNBerliaN said...

singgah dr segmen yg sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Siti Fatimah Fuzz said...

salam perkenalan.....singgah dari segmen abg.ben......http://eimah2328.blogspot.com/

bai baizura said...

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...