Baru terhegeh-hegeh nak tutup segmen..

Assalamualaikum.. Selamat petang.. hehehe..

Maaf sangat sebab semalam tak updet entri untuk tutup Segmen Tambah Follower Blog tuh.. Semalam cp agak busy isi borang HRMIS ka tu nama dia? hehehe.. lupa sudaaa.. Pastu awal pagi tadi lagi cp suda pi Beaufort tuk cop Surat Akuan Sumpah dan buat Medical Check Up.. So tak sempat mau online..

Ok, dengan lafaz Bismillahirahmanirahim, saya Cik Purple melabuhkan tirai Segmen Tambah Follower Blog.. hahaha.. ok, dah tutup dah.. mana yg sempat hantar link, Alhamdulillah.. yang tak sempat masih banyak lagi blogger lain buat segmen yang lagi gempak.. toksah sedih, toksah menyesal ok.. hahaha..




Tu jak mau cakap.. hee.. So far urusan cp tadi berjalan dengan lancar.. Alhamdulillah.. Walaupun pada mulanya cp mau buat di klinik swasta, tapi di tolak mentah mentah oleh mereka sebab ujian dadah tu dorang perlu ambil masa 3 minggu but cp kena lapor diri minggu depan. So dorang suruh pergi Hospital kerajaan. Alhamdulillah, hospital hanya suruh tunggu 3 hari jak. Sekarang kena tunggu keputusan ujian air kencing untuk dadah pastu jumpa duktuuur... yang lain sudah buat.. walaupun cp ndak faham sama sekali apa yang hasil ujian tu nyatakan, tapi insyaAllah.. mesti takda apa apa kan? :) 


tadi masa buat check up, jumpa lagi kawan yang dapat jawatan yang sama macam cp jugak.. so kami tukar-tukar contact number nanti and mau jumpa time taklimat nanti.. hehehe.. insyaAllah..


Apa-apa pun, doakan segala urusan cp dipermudahkan yea.. :) Terima Kasih kawan-kawan.. :)






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

are_lin@yu said...

semoga semuanya selesai dear..;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tmt sudh..hihi.

Apple said...

owh.. baguslah. Tapi asal lama sngt ek hosp swasta? Dia nk klepet duit bnyk sket kot nih. haha..

Eca Dwinky Asha said...

gaji pertama mesti belanja.hehehe

CINTA UNTUK KITA said...

nk cash / topup RM30? jom join contest!!

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...