Mentor 6 | Wanie Tarik Diri Sebagai Protege Ferhad

Assalamualaikum dan selamat petang bloggers sekalian..

Laaa..apa hal pulak tarik tarik diri ni.. dah syok tengok dia time pengenalan mentor last week, tiba tiba dah tarik diri pulak..
apa cerrr??? saja nak cari publisiti ke hape minah nih? adeiii.. tuh taktik lama la kak, orang skang kalau nak fofuler bukan macam nih..  Ingat senang ke nak jadik protege Ferhad.. kalau taknak, saye nak la!!..

 

Haaa.. mesti ada sesetengah mereka diluar sana yang akan cakap macam tuh kan.. korang jangan la salahkan Wanie dulu.. tak baik tau.. actually Wanie terpaksa menarik diri atas masalah kesihatan yang di hadapinya..
kalau tengok dari persembahan dia, ada potensi untuk jadi pesaing hebat kepada protege-protege yang lain.. dia pun dah buat bersungguh sungguh kan.. Namun apa kan daya.. kesihatan Wanie lebih penting.

serius, cp pun agak terkejut bila baca entri kat SINI tadi.. hmm nak buat macam mana kan.. bukan rezeki Wanie kot nak jadi salah seorang peserta Mentor yang ke 6 nih..

apa-apa pun cp doakan semoga Wanie cepat sembuh dan boleh join Mentor 7 pulak tahun depan.. hehe..
oya, so Wanie akan digantikan oleh Tisha yang berasal dari Kelantan.. Nantikan kemunculan Tisha sebagai protege terbaru Ferhad.

sumber: SINI

nota pinkypuff: huhu.. tak sabar nak tengok protege terbaru ferhad.. :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

faridah nazurah said...

Dia sakit ape? Kesian sbb xdpt teruskan dlm mentor

miss Z said...

ala...siannya...hope wanie cpt sembuh
http://misszberceloteh.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh tgk lg..hihi.

Cik Purple Pinkypuff said...

@faridah nazurah: cp pun tak tau sakit ape.. yg cp tau sebelum nih dia pernah lumpuh sebelah muka kan? :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@miss Z: yup.. hope wanie cpt sembuh.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: hehehe.. ala sygnya kak yui x dpt tgk g.. :)

~diAhOntHeblOg~ said...

kesian die...xpela bkn rezeki lg..

miss Z said...

@Cik Purple Pinkypuff: ada baca kat artikel lain,wannie ne slalu pengsan sbb tkanan darah rendah..

Cik Purple Pinkypuff said...

@~diAhOntHeblOg~: a'ah.. kesiankan.. :) blum rezeki nak wat mcm mna.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@miss Z: yeke? oo.. patut la.. susa gak law camtu.. apa2 pun doakan wanie cpt sembuh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...