Promosi #2 | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh and hello hello korang.. heee.. :D

orait, now another 3 blog lagi yang cp mau promote kan hari nih.. haaa.. 

jom jom tengok siapa yang keeeeenaaaaa.. heee..

haaa..



haaa.. ni one of blogger hebat jugak nih.. she has 1254 followers taw! :) hee.. btw, dia kata kat blog dia kadang kadang banyak berita semasa, kadang kadang tak.. kalau korang nak tau apa maksud mieya ni.. korang terjah la blog bliau! :) oyeah, big pardon from me.. nak tegor ckit jer kat blog nih.. ermm no disable right click please? heee.. sebab susa la kita orang nak curik header awk tadi.. heee.. tq.. ^^y peace.


!                                                       Eza Boom Boom | ファエザ^_^!

unik tentang blog nih? for me, owner yang baik hati dan blog yang ringan.. kejap jer dah loading.. heee..
but, apa yang menarik for her kat blog dia?
haaaa.. blog dia ada share macam macam, pasal kesihatan, pasal agama, pasal study dan macam macam lagi.. rugi kalau korang tak kenal eza! she's very kind person taw! cp JAMIN 100%.. heee..

last for today..


miss Z berceloteh

haaa.. FYI, miss Z nih blogger baru katanya.. tapi blogger baru pun, boleh dapat 100 follower in a week? wow! mantapzzzz.. cp dulu dulu pun nak dapat 100 tuh, ambik masa sebulan! tapi beliau bole dapat seminggu..
nak tau tips? berkunjunglah ke blog miss Z.. hee..

Ok la, nak off dulu... JOM KASI GEMPAK! babai.. ^^,


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

miss Z said...

tips??erk??tak da tips yg gempak,,just rajin BW ja..

Eza Boom Boom said...

wah, cp promote belog ai laa.. mekasehh biskita.... hihi :)

Mieya Atiera said...

Terima kasih sebab sudi promote belog Mieya. Mengenai disable right klik tu nanti Mieya usahakan untuk memperbaikinya lagi.

nurmujahidah said...

nak jugak,, hehe

nurmujahidah said...

lupa lak,, jangan lupa join ga muja hehe :D

http://mujadafewa.blogspot.com/

are_lin@yu said...

Jom terjah kawan baru..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ai kenal eza..mmg peramah la dia cp.. cam kamu juga..

::dEyb:: said...

salam kenal ;p

shark said...

isk isk isk..
blog shark x cukup gempak lg nk masuk list cik purple:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...