Promosi #5 | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum warahmatullah dan salam satu blogger..

"Inginku gigit gigit telinga kecilmu, luahkan perasaan ku, membisikkan aku cinta kamu.. lalalala" Amboi.. seronok nampak.. ngeee.. haruslah seronok kan.. hari nih nak gi detin ngan tettt... hahahaha.. Orait, cp mau sambung entri promosi untuk hari ni..

blog yang pertama untuk hari ini.

Bicara Hati Dot Blogspot

cantek font header kamu tuh.. tuh font ape nama dia? nak jugak.. ^^y
blog adek nih pink wooo.. comel mcm owner dia gak.. hikhik..:)


Photobucket

heee.. blog nih, cp bole katakan simple dan cool.. ^^y



blog nih agak unik.. ermm nih second time cp jumpa blog yg cp tak tau mana nak post comment! hahahhaa
ade sesiapa bole kasi tau cp apa nama theme nih? dan kat mna nak drop comment? hahahaha.. #jakun#


ok la.. tu la 3 blog untuk hari nih.. btw, ini entri autopublish.. skang ni rasanya cp on my way to Stadium Likas.. :) THANKS so much my bestie fren sebab sudi temankan saya pigi tingu Selangor main d KK.. ^^y
#gambar doludolu.. blum lagi sempat ambil gambar terbaru besama.. #

sayang ketat ketat My Lovely Wanie.. :)

ok la.. bai! ^_^

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

hehe , thanks promot blog saya =) , comel ek ? takde lar , besa jer , nama font tue THREED FILLED kalau tak silap ,

are_lin@yu said...

jom ayu nak p trjah depa..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...