Promosi #3 | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum dan selamat petang korang..

pertama sekali cp nak mintak maaf sangat sangat sebab semalam tiada buat entri promosi nih.. maaf sangat yea..

oke, 3 blog yang cp akan promote hari nih bermula dengan...


apa yang menarik kat blog montela nih? haa.. korang pi la blog beliau..

katanya.. :


blog bliau nih oke.. loading pon kejap jer.. haaa.. orangnya pun riang jer.. sama mcm blog dia yang comel tuh! :)

next..


Hazwan Hairy

wooo.. orait orait.. yang nih cp nak kata yang header kamu memang cantek! owner pun kachak woooo..
heee.. #gatai na cp nih.. :'P#

apa yang cik abang hensem ni kata pasal blog beliau?

suweeet gitewwww.. awummmm~~ hahaha.. ^_*



haaa.. cik nana kita nih tiada kasi tau cp apa yang menarik kat blog dia.. tapi bagi cp la kan.. yang menarik kat blog dia nih.. ermmm owner dia yg cun melecun dan happy go lucky kot.. heee.. :)

oke la.. sekali lagi cp mau mintak maaf sebab lambat promote blog korang eh.. :) 

ok la, babai.. =)

notapuff: perasan tak cp mute lappy? hahaha.. 











❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

hairy said...

omg! terima kasihh CP..haha..xsgka tersernai juga ...malunya2 saya..hahaa

hairy said...

terima kasih cp...malunya saya..hahah... :p

test comment

Jahidih Saili said...

nak terjah.hehe

ecadwinkyasha said...

yg nmbr 2 tu ensemboi ne....uda berpunya ka belum tu arh?.hahaha :D

eca single~~~ lalalalala.

Cik Purple Pinkypuff said...

@hairy: sama2 incek kachak! ngeee..~~ :P tak paya la nak malu2.. hee.. kang cp pun malu neyh... :o

Cik Purple Pinkypuff said...

@Jahidih Saili: jom terjah jom.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@ecadwinkyasha: hakhakhak.. hamboi eca! potong line cp nampak.. hahaha.. :P

wan niahix said...

wah... ^_^

bole BW...

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

Wink wink... Riang?? Oyehh.. kite mmg riang ria ribena! Thanx cp.. Sekarang dah abes final.. dah boleh bw.. Jom kawan2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...