Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak! DITUTUP SEKARANG! :)

Assalamualaikum dan selamat tengari korang? amacam hari ni? oke ke tak oke gitu??
 hahahaha..

oke oke oke #bajet gediks jap#..  akhirnya segmen cp dah pun melabuhkan tirai yer..
oke oke oke, dengan ini cp nak isytiharkan yer, SEGMEN CIK PURPLE JOM KASI GEMPAK! DITUTUP SEKARANG.. :) 
 
ha! gedebak mak kasi uols gambar closed tu youuuu.. yela, kot tetiba kalau cp letak seciput jer, ade yg tak nampak tuh.. sengal mak.. =_=

orait orait orait korang, ade berita baik yer.. kepada yang dah join segmen cp tuh.. #senarai nama kat SINI#
cp nak promotkan blog korang secara bergilir gilir mengikut urutan yer korang korang semua.. 
ok baiklah.. Cp akan promot TIGA blog SEHARI dan akan bagi pendapat sikit sikit la pasal blog korang tuh..
setuju tak? kalau tak setuju, cp tanak promot! hahahaha.. 
#hishhh,, macam getek2 bha c cp nih.. =_=#

bha jadi deal la ni arr?? cp ndak jua kutuk kutuk kamu punya blog tu bha.. kasi pendapat sikit pun salah ka? heeee... bukan jugak review nih mau komen macam macam.. 
ok la! thanks semua yang sudi join segmen cp.. lebiu ols... ^^y

notapuff: don't worry be creepy happy..



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

are_lin@yu said...

ayu last sekali..fuhh nasib sempat join..hihi..tq cp..;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk,lmbt..waa..hihi.

::CIK LYNN:: said...

waa...dah tutup rpanya...xsempat nk join...xpa, cik lynn tgu next segmen...hehe

fairus abu bakar said...

SETUJU!

Eza Boom Boom said...

boleh saja, promote la k :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@are_lin@yu: welkem dear.. ^^y

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: alamak.. takpe kak yui.. next time k.. heee.. ^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

@::CIK LYNN::: a'ah.. dah tutup dah.. takpe2.. next time ok.. insyaAllah.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@fairus abu bakar: jyeaahhh~~ :) gimme five la! heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...