Promosi Blog #1 | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh korang.. selamat petang! :)

oke, firstly.. big sorry from me sebab lambat buat entri promosi nih.. tadi agak bingung bingung and belom ade mood nak mempromosikan.. hee..

bha, ndak payah buang masa.. apa tunggu lagi.. jom kasi gempak! :)

blog pertama yang cp mau promot..


opZZpinky 

orait, apa yang menarik dalam blog sha ni?
dia kata, menariknya blog dia sebab blog dia warna pink.
honestly, memang cp suka jugak nih color pink.. fanatic giteewww..
tapi bagi cp, yang sebenarnya menarik kat blog sha nih ialah dia ada letak kat side bar dia
tentang cara cara menunaikan solat dan ayat ayat doa yang bole di kongsi bersama.. itu yang lebih istimewa.
kan? :) 

next.. 



haaa.. yg nih toksah duk kata la.. nih memang salah satu blog yang hot! heee.. rasanya korang semua tau kan apa yang istimewa kat blog nabila nih? mestilah tutorial ngan freebies dia tuh.. haa, kepada korang korang yang rajin ambek freebies tuh.. mai la blog nabila medan.. :)

ok and last for today,
Pena Lusuh 

siyes, ini antara blog tercantek yg cp pernah lawati.. oke, rasanya pena lusuh nih blog baru kan.. tapi tak tau la sama ada owner dia newbie atau tak.. sebab tengok dari segi kekemasan blog dan entri tuh, nampak macam blogger berpengalaman.. apa apa pun, blog nih memang sejuk mata memandang! :)

Oke, korang jangan lupa terjah tau.. esok 3 blog lagi yang akan menyusul.. stay tuned!
ok la, babai! :)

notapuff: battery remaining: 12% .. =_= ' malas mau pigi cas lappy..





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Aini Yunus said...

Salam cp..wish u thanks a lot sbb promot blog pena lusuh ni..sy sebenarnya baru sangat2 lg dalam dunia blog ni...byk tak tau n nak kena belajar lg..CP jadi sifu sy boley????? :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

blogger hebat2 ni.

sHaR!Na eLyaNa said...

hehe..tq promote my blog..
sllu da sha singgah cni..hehe..
happy BW :)

no limit adventure said...

nice blog :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Aini Yunus: waalaikumsalam, heee sama2 dear.. ^^, wah, nak jadik sifu? hee cp bukan blogger hebat la.. x layak nak jadik sifu.. blog pun bru setahun jagung.. :D kita blajar sama2 eh.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: a'ah sis yui.. :D

Nabila Medan said...

blog nabila ada lah! hehe.tengs sis! mana ada hot,cool je la ;P

::dEyb:: said...

heee..jalan2 sini, salam kenal ;)

Be Ownself Beautiful Products said...

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjaga kecantikan kulit dan menjaga bentuk badan agar lebih cantik..boleh la tgok2 kt blog saye

http://perfumebranded2906.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...