Bopren aku nak datang Sabah weh!

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang.. :)

ceh, bajet gedix giler2 lah tajuk entri tu kan? hahahaha..

aku malas nak bebel panjang.. aku pun heran, naa korang masih cari mamat nih kat blog aku... kenape????
aku ngan dia dah lama break.. sejak dia couple ngan budak cina tuh la.. haiyaaa..

tengok, berapa orang masih nak ambek tau pasal dia.. isshhhh sengal!

sapa tak nampak dia anak tettt.. kata p.ramlee.. heee

Amirul Hadi Zainal.. Siapa tak kenal? Baru jer skor 1 bijik gol untuk Selangor baru baru nih kan.. 
haaa.. apa yang buat aku tak senang hati pasal dia nih, dia nak datang sabah.. 
nih mesti kes nak rujuk balik ngan aku nih.. haiyaaa..#perasan.. sila muntah sekarang..=_=#

aku dah kata, ko pergi la jauh jauh dengan awek cina ko tuh.. please la.. leave me alone!

tapi, sebenarnya aku tipu gak perasaan aku.. bila tengok dia main kat tv, hmmm.. rindu gak.. rindu sangat!
member kata, lusa Selangor nak turun lawan ngan Sabahawks.. go go go!


so, aku pon tak tau, jadik ke tak member aku nak bawa aku gi dating ngan Amirul Hadi kat Stadium Likas nih.. 
Aku harap harap jadi la weh.. sebab, ramai ramai pemain bola kat dunia nih.. #whoaaa,, dunia tuuu..#.. dia yang aku nak jumpa sangat.. :) tak dapat jumpa, tengok secara live pon jadik la.. :)


oke la, tu je la.. Selamat Malam Semua.. :) Have a nice dream :)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

ecadwinkyasha said...

lahhh,dia ne?sabtu ne?.wahhhhh..klu dia ada.amri yahya mesti ada juga!..i wish i was at KK rite on Saturday :D

are_lin@yu said...

hehe pakwe yg baru kot..hihi

Miss Nadya said...

hihi..kacak kan??

nak ikut...:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jelaaa..

Azee Hana said...

haha..minat amirul hadi..haha..salam kenal eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...