Duo Heart and Bear Handphone Case by Me.. :)

Assalamualaikum dan salam blogger.. :)

Korang, hari nih cp nak tunjuk kat korang felt craft yang cp dah buat.. kalau hari tuh cp buat brooch ribbon cumil, hari nih sehari cp tunggang langgang buat handphone case nih.. btw, tak ade la comel mana.. biasa jak, well newbie la katakan.. hehehe.. korang jangan ketawakan eh! :P

Mula mula cp lukis dulu.. haa.. sebab kena ada imaginasi.. kalau main bantai jer kang dari bear jadik doremon plak.. haha.. 



ok, abaikan lukisan buruk saya.. =_='

Heee.. Cp tak macam orang lain, buat craft atas meja.. cp lebih suka buat atas katil.. hahaha.. bila boring, bleh baring terus.. haha.. ha, setakat nih belum lagi jarum tecucuk kat belakang badan.. haha..


Ha.. Amacam? ada macam peng'craft' profesional??? hahaha.. toookoi..! :P


Haaa.. Dah siap jahit montot dia.. heee.. Dan hasilnya!!!!
Jeng jeng!! hehehe..


ni DEPAN...


yang ni BELAKANG.. hehehe..

Perghhh... tapi apa yg cp buat ni tak ikut 100 % lukisan tuh.. sebab macam susah lak nak buat.. yang penting korang tau apa design yang korang nak buat.. memang penat sangat buat.. sebenarnya takde la lama sangat nak buat..  Tapi cp masih newbie, jahit pon tak lurus lagi.. hehehe.. Ni case untuk saiz Samsung Galaxy Y.. So, apa komen korang? hehehehe.. :P oke tak? heee.. 

Memo puff: kalau cp jual macam nih korang berminat tak? hahaha.. :P

Selain ni cp pernah jugak buat brooch ribbon .. kalau korang nak keychain, brooch, fridge magnet dan watermark PERCUMA, korang join la Giveaway CP.. Senang jer, ikut syarat dan tinggalkan URL blog korang.. :)











❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom said...

Lawa lahhh.. pandai dah biskita buat felt craft... tahniahhh!! :) dpt la order ni nanti :)

Norzatul Nabihah said...

wow..comey la..=)

nishaasalleh said...

sangat lawa :) btw ade amek tempahan tak ?

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pntg menjadi k dear! hihi

rAIHan said...

cantek..raihan pandai buat keychain jew..hehe~

Tentang Kita said...

kreatif nya..

alin said...

kreatif lah awak ni ;)

http://alindanblog.blogspot.com/

HasrulHassan [HH] said...

kreatif... HH suka orang kreatif ni ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...