Segmen : Tambah follower twitter"

Cp telah di tag oleh miss Z tuk join segmen nih.. btw thanks yer miss z.. cp pun mmg nak tambah follower twitter skang.. :)

Segmen nih dianjurkan oleh Eyfa Alias.. :) kalau korang nak join sila la klik http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

haa..

Twitter cp; https://twitter.com/#!/syazaemma

Harap korang Sudi la follow.. cp akan follow korang balik  k.. :)

Tag: Echa & Kak yui
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

EYFAalias said...

thanks dear sebab sudi join. senarai peserta akan di update esuk. stay tuned~

Cik Bhulat said...

ala, xmain tweet la...mls! fb n blog pon terabai!

fiQ'Ra said...

waaaaaa, sadisss.. mas tak ada twitt2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk xde tweet la syg..waa.

EYFAalias said...

Hello dear, senarai peserta yang join dah keluar. Jom serbuuuuu~ Yayyy!

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter-senarai.html

EYFAalias said...

dear. cuba check balik. betul tak link sy letak tu?

Amanina said...

kite dah follow twitter awak. follow kite balik :)

https://twitter.com/#!/amaninaAJ

eyka said...

Visit here .... done follow twitter awk ... :)

ieka farhana said...

have done follow you hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id twitter ---> @fhanahaziqah

Iezwa Wawa said...

Jom join http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

---> Ada banyak hadiah untuk dimenangi<------

Raudzah Zahari said...

Salam cik purple..ziarah sini walaupun segemnt dah habis tapi still follow twitter cik purple..jemput ziarah blog santai ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...