Senarai Pemenang Mini Giveaway 2012

Assalamualaikum warahmatullah.. Selamat Petang..

Yehaaa~~ akhirnya.. dapat jugak cp online.. maaf sangat sebab tak dapat umumkan beberapa hari nih.. :)
Fuh, ni first time nak maen cabutan bertuah selalu mesti guna random.org jak.. hehe..
Mula2 kena prepare kertas ngan pen dulu.. hihi

pen ditaja oleh genk.. :')

Pastu.. kita tulis nombor.. :D


Kemudian lipat2 masuk baldi.. hehehe.. ada tiga color kertas.. so every color cabut empat.. sebab ada 12 pemenang.. :)


Akhir sekali kita cabut undi.. dan siapakah yang bertuah??? mula2 korang cek dulu senarai nama SINI untuk nombor bertuah korang.. :)








Top Referral
tak nampak? sila pakai sepek mata pastu klik gambar di bawah.. hahaha..


melalui entri ini beliau suda menyumbang 34 bijik traffic kpd sy..:)

top referral sila bagi detail ya.. :)

So,yg lain? macam mana nak dapat hadiah korang? mula mula korang pilih hadiah kat >>> SINI..
Lepas tu korang PM kat facebook SAYA atau fanpage saya yg korang dah like tuuu..,(ha, sebab tuh suh like..hehe) cp akan bgtau tau senarai hadiah yg available dan korang kena pilih. Sorang pilih SATU hadiah sahaja. Ada sesiapa yg takda facebook ka? rasanya tiada kan? hihi.. Jadi bak kata pepatah, SIAPA CEPAT DIA DAPAT! :)

Oke, untuk hadiah yg menggunakan POS.. kena tuntut sebelum jam 6 petang esok.. sebab cp nak hantar jumaat ni.. takut next week ada urusan lg.. so kalau tak ada yg tuntut, cp akan buka tuntutan hadiah kepada peserta lain yang tak bertuah.. cp ulangi, YANG TAK BERTUAH so siapa cepat dia dapat la.. kan? haaa.. so cepat cepat k! :)

Apa apa pun.. cp ucapkan ribuan terima kasih kepada yang terlibat.. :) InsyaAllah ada rezeki cp buat yg lebih baik oke.. :) InsyaAllah.. ;)

Sebarang masalah, contohnya tak dapat PM fb ke hape.. email jer kat eyza_ikeuchi333@yahoo.com oke.. :)














❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

16 CP's Bestfriend(s):

::CIK LYNN:: said...

tahniah..xda rzki c.lynn...

Azee Hana said...

tahniah kepada semua pemenang..

CikHoneyBee said...

alhamdulillah.. tersenarai. cikhoneybee dh email CP.:)

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah kepada mereka yg menang. hehe.. terlepas nak join. takpe, next time kite join :D

echaRierie said...

tahniah kpd pemenang..

echaRierie said...

tahniah kpd pemenang..

SyUhAdA said...

thniah kpd yg bjaya.

nanakimie said...

eh,ada nama nana,hee...tq cp:)

done email:)

ecadwinkyasha said...

kalau pemenang xlapor diri,hadiah bagi eca jak a.hahahhaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..akk x berjaya..huhu.

hasmiza said...

tq CP..akak da emel :)

maszull said...

assalamualaikum ilsya...tahniah pada pemenang yg berjaya...:)

fiqah hamed said...

tahniah buat yang menang.. ><

Eza Boom Boom said...

alhamdulillah :) dah bg detail. p, terlambat.. Hope masih ada kesempatan.. Huhu..

SLUMBER SAGUN said...

:( xde rezeki sye, btw, thniah kp para pmenng :)

fiQRa said...

tahniah semua ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...