Pengumuman buat PEMENANG YANG SUDAH DAN BELUM TUNTUT HADIAH

Assalmualaikum.. Selamat petang korang.. :)

Oke oke.. Alhamdulillah.. semua hadiah pos dah di tuntut.. so yang tinggal skang cuma..


watermark by cp x 3 pemenang
header by miss z x 2 pemenang..

so?? pemenang lain taknak tuntut ka? cp bagi masa sampai esok petang jam 6.. kalau takda, cp akan lelong la kpd yg tak bertuah.. oke oke? deal? hehehehe..

em pastu kepada yg dah bg alamat kepada cp tu, insyaAllah isnin pagi cp akan cuba hantar.. hadiah dah bungkus.. cuma sorang je lagi tak bg detail.. :) tp dah tuntut hadiah.. :)



Cp nak pos guna mail biasa.. tp korang rasa rasa boleh sampai tak tu? takut tak sampai pulak.. :'( wuwuuuu.. pastu rasa nak guna pos express tapi hari tu tanya kat kaunter pos tuh, kalau hantar selain dari dokumen atau surat.. dorang akan return balik.. amboiii.. T_________T
nak guna pos laju, duit tak sukup.~~~~~ hahahaha.. sy kan dah menganggur balik.. T__________T

takpe la.. insyaAllah.. cp cuba timbang2 dlu kat pos, klu rasa2 mampu byr, cp hantar guna pos laju k.. :') heee.. :P


memopuff: hari tu kazen hntr vitamin 20biji je pon dah rm5++..  mahal gile.. padahal tak berat mana pon.. :'( rasanya klu timbg.. tak gerak pun.. iskkk..

ok la.. nt klu cp dah pos, cp infom lg k.. :) okbai!


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

::CIK LYNN:: said...

kalu diorg xnk, cik lynn nk..hehehe...

hari tu cik lynn try ntar key chain GA gna pos biasa je...alhamdulillah, smpai kat pmnang...cma ntk pmnang sabah/srwak, cik lynn gna setem rm1..

nuyui a.k.a miss YUI said...

guna pos daftar dear.

ecadwinkyasha said...

oke juga tu guna pos biasa..aku hntr ari tu pemenenang GA..(lens+rumahterbalikFM+sabahkeychain) sampai juga p semenanjung.cuma guna stem RM1 lah..xjuga berani guna stem murah2..hahaha

btw,apa cerita brg cp ari tu smpai p bintulu?...eca tunggu brg ne dri semenanjung.beli novel terpakai..guna pos dftr..xsampai2 lagi.huhuhu

nanakimie said...

ok dear:)

Eza Boom Boom said...

okey dear :) noted :D

fiQRa said...

cp, tu la.. poslaju mmg mahal.. tak pa, guna setem pun mesti sampai.. cuma lewat jela :)

CikHoneyBee said...

hehe. cikhoneybee tunggu hadiah smpai di rumah :) thank you CP

syiela said...

biasa pun tkpe sampai juga tapi lewat skit la..

dorang tak nak akak nak :)

syafiqah said...

Done Follow :) Hit me back :) Jom Join :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...