Freebies | Floral Background Part II

Assalamualaikum dan selamat petang..

Hari ni cp tak tau nak update apa.. last last cp godek google, cari tuk korang background yang lawa lawa.. ha.. harap korang suka la.. sebab cp pon tak berapa nak tau.. cp pilih ikut taste cp je.. hehe..
Sebelum tuh, sudi sudi la klik iklan iklan cp.. dah lama tak dapat earning tau.. sedih.. :'(

Orait, kalau nak ambil, sila kan.. jangan malu malu.. lagipun ni bukan hak cp.. cp ambil dr google jer.. hehe.. tp atleast korang tinggal la komen yea! :)

1.

2.

3.

4.

5.

Harap korang suka! k la, babai.. :)

memo: takziah buat keluarga Allahyarham Bob Kuman.. Al- Fatihah.. Moga ditempatkan dalam kalangan mereka yang beriman.. Amin..


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

ecadwinkyasha said...

eca pun dah jatuh cinta dengan floral background mcm ne.hehehe :)

Cik Purple said...

@ecadwinkyasha: very the lawa kan eca? cp pun suka tingu ni.. lagi2 kalau warna pink.. nah.. pingsan.. hehe

❤farahin izzati❤ said...

cantik bg awk ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..cntiknyaaa..

tasnimsahaja :) said...

comelllllllll bg cm nhh ~ :)

ercy said...

SALAM, AC DAH LAMA X MASUK BLOG... LAST FEB.. MASUK BLOG CP TERINGIN UBAH PULA...

Marha Amni said...

Thankssss much .

Miera Haiqal said...

Cantek!!!... nk ambik... tapi tak tahu nak buat mcmna.. :(

Miera Haiqal said...

Cantikkkk!!!!!... nak ambik... tp tak tahu nak buat camna.. :(

Nur Fatin said...

assalam saye amik satu yea. thanks cp :)

Miz BJ said...

cantik :) thx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...