Hadiah terbaru Mini Giveaway 2012 | Syarat WAJIB patuhi

Assalamualaikum dan Salam satu blogger.. :D

Amboi, lama cp tak hapdet blog kan kan.. Hmm 2-3 hari nih mood berblog tak mari la.. :) Sebab tuh tak hapdet blog..

Ha, ni cp ada berita gembira tuk semua yang join Mini Giveaway cp tuh.. Cp ada dapat sponsor dari Kak Hannah.. dia suruh pilih 3 hadiah untuk dijadikan sponsor.. antaranya keychain Sarawak, topup and t-shirt.. then i choose Sarawak T-shirt for 2 winners.. Ha.. kelassss kan? hehehe..

pastu sorang lagi blogger yang baik hati nak sponsor header jugak untuk 2 orang pemenang.. weeee~~ Alhamdulillah.. Siapakah? ha, ofcoz la miss Z.. mesti korang kenal kan?

so sini cp nak korang,


1. Follow BLOG CIKHARTY dan blogshop beliau serta fanpage beliau di facebook dan twitter.. itu merupakan syarat dr beliau.. :)



* Follow Blog Penaja : Teratak Cik Hannah / D'hotshop Hannah 
* Like FanPage Penaja : Teratak Cik Harty 
* Add FB Penaja : Cik Puan Muda Harty 
* Follow Twitter : hannah_mustaffa 



2. Follow blog Miss Z Berceloteh SINI (penaja header)


Peserta yang suda penuhi syarat di atas, sila tinggalkan komen anda d entri nih oke.. :))

contoh design baju sperti di bawah.. :)

 



Contoh Header pulak,



Ha, cantek kan? jeles cp tau.. kalau boleh, cp pun nak join GA cp sendiri.. hahaha.. oke, disini cp ada beberapa syarat tambahan.. Ini permintaan dari sponsor dan cp harap semua peserta patuhi syarat ni.. Kalau korang tak buat, maka tak halal la hadiah yang korang dapat nih kan.. Ha, tak tau... Cp bukan berniat nak susahkan korang tapi ada orang sudi sponsor, apa salahnya kita balas budi mereka kan.. :)

Harap korang jujur dan sudi jalankan tanggungjawab korang penuhi syarat nih yea.. ;) TERIMA KASIH BANYAK BANYAK.. :)

yang belum join! sila lah join.. mana tau ade rezeki.. kan kan? :) insyaAllah.. heee..




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

20 CP's Bestfriend(s):

Acik IeyMah said...

CP..i'm done..
tapi acik tak boley pun add fb cik puan muda harty.tada button add friend dan acik tada twitter..hiii

Dayang Noreda said...

done. kecuali twitter :)

nanakimie said...

nana xde fb,camna tu cp,huhu.....twiter pun xde..just bole folow blog je la,wuwu~

ATIQAH said...

alhamdulillah. rasanya dah buat semua syarat. tapi tak boleh nak add fb tu. kenapa ye?

Nor Nadiah said...

rindu CP my lil sista..:)

kak nad sibukk..:(

Dah tahu demam tak reti-reti nak tidur lepas tu blogwalking lagi..ish Nad ni..Adeh!!

http://www.nornadiah.com/2012/05/fever.html

echaRierie said...

waaa..hadiah lumayan..tp xda ms..argghhh rugiii..

Cik Bunny said...

dah ikot syarat =)
http://inspirebunny.blogspot.com/

*NurSyahieraDahhari* said...

no 34 dah siap buat ape yang patut :D

syiela said...

salam

dah update semua kecuali cik puan muda harty (takde button add friend @ like )

Id Fb : syiela semekarartie
ID : syiela
Twitter : @semekarartie

hasmiza said...

cik CP ..dh ikut sume syarat..cuma miza xde twitter..

NOOR FATIN said...

okkk settle! ;D

::CIK LYNN:: said...

cik lynn dah wat suma...

tp cik lynn xda twitter...just follow blog, add n like fb...

Eika Nur said...

eika dah follow blog + add & LIKE FB
(kecuali folow twitter)


http://eikanurviolet.blogspot.com/

FOLLOWER ID : EIKA NUR
FB ID : NUR SYAFIQAH LIYANA

are_lin@yu said...

klu xda twitter cane..hehe

ummi_norseha said...

done...twitter jer xde

zack zack said...

done

ATIQAH said...

akhirnya dah buat semua. harap memenuhi semua syarat2 itu

afie said...

ok done.. :)

nur_za said...

nur dah buat cuma nur xda twiiter
xingt paswood..pny lama xbuka
id fb: nur hamizah ayub
id follower: nur hamizah

Qienah said...

dah buat semua cm twitter je tak,tak de twitter gk..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...