Keputusan GA akan di umumkan dalam masa terdekat

Assalamualaikum dan Salam sejahtera korang

Keputusan Mini Giveaway 2012 yang CP anjurkan akan di umumkan dalam masa terdekat. CP dapat nak umumkan sekarang sebab ada hal yang lebih penting yang tak dapat dielakkan.InsyaAllah apabila semua urusan telah diselesaikan, CP akan umumkan keputusan mini giveaway 2012 yang CP anjurkan baru-baru ini.

Doakan segala urusan CP berjalan dengan lancar :) . Terima kasih pada yang sudi join :)
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

are_lin@yu said...

yeayyy cpt2 cp..hehe

Farra said...

Harap la menang , amin =)

Aldy Shah said...

Salam cik Purple, nak ucapkan tahniah sebab blog awak terpilih untuk segmen review blog oleh aldy shah, sila ke blog sy untuk baca entri mengenai review blog yaa, TQ

Aldy Shah said...

Salam cik Purple, nak ucapkan tahniah sebab blog awak terpilih untuk segmen review blog oleh aldy shah, sila ke blog sy untuk baca entri mengenai review blog yaa, TQ

Aida Omar said...

wah mesti berdebar2 je sape yang join tu :)

Cik Eiyra said...

hai anda di tag
if anda join sila sebutkan nama saya yea =} tengs kawan .

http://cik-eiyra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...