Eh, Cik Purple Merajuk Rupanya.. haha

Assalamualaikum warahmatullah.. :) Sihat korang?

Pertama sekali, maafkan saya.. :) Sebenarnya bukan niat mau delete blog dan privatekan.. Gua sebenarnya tak dapat kawal emosi la masa tuh.. #sebak.. :'(#
Aku bukan apa, kadang kadang aku fikir, korang masi sedar tak lagi dengan kewujudan aku di dunia nih.. kalau nak cakap aku tak blogwalking, sejak akhir akhirnya ni, ada jugak blog yang aku gi sapa beberapa bua blog.. tapi hampeh.. blog aku tetap sunyi.. #pasal tu skang aku pasang sound kat blog aku.. hihi#

Pastu 4 hari lalu aku ada buat segmen bloglist #aku dah delete entri tuh# tapi cuma sorang jer join.. mana ko tak menangis mak ngah.. bak dihiris sembilu tau.. korang memang tak sayang aku lagi kan.. #macam orang kurang kasih sayang jer minah ni..=..=#

Memang! memang aku kurang kasih sayang.. Aku nak jugak.. ramai yang sapa sapu aku.. Macam dulu dulu tuh.. :') aku tau aku pernah abaikan blog aku ni selama berbulan bulan.. tapi tu sebab aku kerja luar kawasan.. kawasan aku takda internet.. jauh di sudut hati.. aku rindu korang.. aku rindu berblog.. sampai aku pernah curi curi berblog masa kat ofis dulu, sampai encik keruak tegur kiterang bawak lappy gi ofis.. aku tak kisah.. dengan harapan korang masih tau kewujudan aku.. tapi mana korang? T_T

Satu lagi, aku rasa korang jarang masuk blog aku pasal blog aku hitam macam puaka kan hari tu? ha, skang dah manyak plawer2.. pink gituuu.. korang tenung la blog ni habis habis.. tenung~~ hahahaha!! # emo giler, ni kes baca novel cinta la nih.. -,- #

Walau pun macam tuh, aku nak MINTAK MAAF ZAHIR DAN BATIN kat korang kalau aku ada tersilap kata, tekasar bahasa, tejatuh cinta kat korang.. Aku pun akan terus berusaha mencapai diri aku yang dulu.. aku nak naikkan semula trafik blog aku, aku nak tambah lagi ramai kenalan aku, aku nak aktifkan balik diri aku.. yeaaaahhhhhh!!!! #eh, over.. \ =.='/ #


ok la, babai! :D friend forever kan ? :')


memo: any comment pasal blog aku skang? hee.. pink tu dunia aku la.. aku sgt cintakan pink.. :) sebarang komen membina sangat dialu-alukan.. :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

MISS Z BERCELOTEH said...

encik keruak?huhuhu

are_lin@yu said...

ala cp jgnmrjuk..ni ayu dtg pjuk ni.hehe

Cik Purple said...

@MISS Z BERCELOTEH: kenapa miss z?

Cik Purple said...

@are_lin@yu: hihi.. thanks ayu.. saaaaaayang ayu.. :D

Eza Boom Boom said...

jgn merajuk dear... :) Eza pun on9 update blog selalu ni sebab minggu ni cuti midterm. lepas ni, sunyi la blog eza. :) Hihi. happy blogging keh!. jangan give up.. Indak buleh..:)

nanakimie said...

oo..olo olo,...namo la majuk2..nana baru je nk join segmen tu,ngk blog cp da xde...huhu...

nanakimie said...

oo..olo olo,...namo la majuk2..nana baru je nk join segmen tu,ngk blog cp da xde...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...