Tolong Pilih Warna Untuk Saya, Boleh? :)

Assalamualaikum warahmatullah dan selamat malam..

Korang! cp nak edit blog cp nih.. nak tukar color jer.. hihi.. taknak la pakai pink lagi.. korang boleh tolong suggest tak warna apa yg sesuai?

antara warna yang cp terniat nak tukar,

1) MERAH
2) COKLAT
3) HITAM 

4) PUTIH
5) KELABU

tu je la.. emm sebelum nih cp pernah guna warna pink, purple ngan oren kan? kali nih nak tukar lain lagi, korang pilih tuh cp mna 1.. bole yea? :) masyeh! hihi..

tolong pilih yea antara 5 tuh.. esok cp nak start buat! hihi..
ok,baii!

p/s: walaubagaimanapon, warna pink tatap manjadi pojaan hatiku.. hahaha.. :P jangan heran kalau kaler pink tetap ade kat blog cp nih.. hihi.
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

tembam92 said...

hitam... hitam itu menawan... hehehe

Nabila Medan said...

kelabu atau coklat. hihi ;)

Bobo said...

coklat pun cantik :)

Hani Shaa said...

kelabu + pink match . hehe ^_^

Darwish said...

CP pilih light blue la...nampak comel dan menawan hati sikit

tembam92 said...

warne hitam... hitam tu kan menawan.. :)

ecadwinkyasha said...

vote goes to HITAM..hahaha.hitam+pink oke kan?..eca pun pena terfikir nak guna tu...

misswhatever d'luvers said...

putih campur klabu :)

Aini Yunus said...

kelabu lawa gak cp..tapi warne2 tu salu nye handsome boy yang guna..melainkan merah..hehee

echaRierie said...

black white pink..haha..
slmt mengedit blog cp..
aku pn mls uda mengedit tp jeles ni nmpk blog org lawa..=.="

MISS Z BERCELOTEH said...

kelabu ^^

iyou said...

coklat!!! ala-aa vintage gitu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...