Akhirnya aku tukar jugak.. Selamat tinggal BIRU!

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang..

huh~~ aku terpaksa mengaku kalah jugak.. aku terpaksa turuti kemahuan mereka.. kalau aku tak tukar, kang dorang yang tukar tetiba.. habes aku terkapai kapai.. jadi bila aku fkir fikir, biarlah aku sendiri yang tukar.. kan? jadi takde la terkejut sangat.. hihi

Korang plak? dah tukar dashboard korang dari BIRU ke OREN? hmm.. sebenarnya aku masih lagi terkial kial nak guna dashboard baru ni.. cool memang cool tapi bila kita dah biasa dengan sesuatu benda pada satu jangka masa yang lama.. memang susah bila tukar jadi baru.. Tapi takpela, teringat masa time tukar facebook kepada timeline.. masa tuh menyesal tahap gaban tukar awal jadik timeline sebab tak tau guna.. nampak serabut dan argghhhh.!!! tapi now, aku dah biasakan diri, bila orang lain pulak yang merungut pasal facebook dia tetiba jadik timeline, aku sengih jer.. hehehe..


dua tiga hari kang, mesti aku dah biasa guna benda nih.. hihi.. kalau tak, korang tahan hati je la nanti baca rungutan aku pasal dashboard baru nih..hahaha.. oke la, kalau yang belum tukar tuh, jangan pikir panjang.. jom la tukar.. kang bukak2 jer blog jadi dashboard baru, lagi la susah kan? tekejut meaw jer korang.. hihi..

ok la, bai!

puff: kebelakangan nih, cp rasa macam penggunaan 'aku' dalam penulisan entri tuh lebih santai dan cool, memang agak kurang sopan tapi selesa sangat.. :) apa apa pun, maaf kepada mereka yang lebih tua ya.. :)


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

Mizzs Ninie said...

Ninie dh tukar balik kpd yang asal.. Blurrr gila-gila guna yg baruu.. :)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z strat berblog dah guna dashboard baru...skng dah ok dah bila guna..heheh ^^

Lulu Caldina said...

cantek ;)

Eza Boom Boom said...

Inda apa tuu. guna jak "aku".. hihi. asal biskita selesa. lawa la blog biskitaa... cumel!! :)

Aku belum ready more tukar dashboard.. huhuk.. Pening ku meliat..

Darwish said...

darwish dah besa guna yang baru ni...sebab waktu tu baru nak sign up sebagai blogger..buka2 ja jadi macam tu...akur ja la..and then kak lyssa buat tutorial..darwish ikutkan jer

are_lin@yu said...

mla2 jnggal jgk.lma2 ok kot erk.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...