teruknya perempuan ni!

Oke.. Sy agak jakun.. Dah saturatustigabelas hari guna henpon ni saya tak tefikir pon nak blog guna fon.. Hahaha.. Btw bukan itu yg saya mau cakap.. Sebenarnya ada seorang makhluk tuhan kat facebook ni.. Sejak hari tu lagi aku perasan dia suka betul mencarut.. Ya Allah.. Carut pun carut kasta paling tinggi.. Memang tak boleh blah langsung la.. Astagfirullah al azim... Yg lagi menyayat hati, minah pakai tudung tuuu.. Ya Allah nak aje aku sepak la pompuan macam tu.. Tak kuasa aku.. Aku pun bukan la baik sangat.. Tipu la kalau aku tak penah mencarut.. Aku pun penah jugak terlepas kata, tekasar petuturan.. Aku bukan mau busy body sgt.. Tp tolong la.. Jangan ko buat fesbuk tu macam ko satu orang seja ada fesbuk.. Ko pikir orang puji la kunu ko pandai mencarut? Puiii!! Lagi teruk, dia maki diri sendiri pon guna ayat kasar derr.. Doa utk diri sendiri leteewww.. Macam mereng jer aku tengok.. Ha, alih alih aku dah unfriend minah tu.. Senang citer.. Takde la aku pon nak ikut mencarut macam dia kan.. Pompuan2.. Ingat la sikit yg awk tu pompuan.. Jangan ikut sedap jer..

Hishh.. Panas jew!


Published with Blogger-droid v2.0.4

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom said...

kalau eza, eza unsubscribe post je. huahua. takut kan minah tu sakit hati..

☺MADiDEYHA☺ said...

unfriend je org cggitu . buad dosa kite je nanti ashek nak ngate dea. hukhuk

Anis Athia said...

Betol tu, tak suke orang mencarut lagi2 perempuan...apa yang kita sebut tu doa kan...

Cik Purple said...

@Eza Boom Boom: hihi.. btol jugak kan.. tp cp geram banar bha.. mencarut bukan alang2..

Cik Purple said...

@☺MADiDEYHA☺: betol2.. dah unfriend.. hahaha.. :D

Cik Purple said...

@Anis Athia: a'ah.. tu la.. cp yg baca pun geram sgt.. kalo iye pun marah.. carut sendiri2 suda la.. x perlu nak tulis kt fb.. kan kan.. :)

CikMai said...

Mai pun tak berapa suka orang mencarut . Hilang gojes tu. hehehe.

Awak, kalau sudi jemputlah singgah blog mai , dan join bloglist mai , baru first time buat harap dapat sokongan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...