Terima Kasih Apit.. :)

Baiklah.. entri nih memang khas buat Apit jak.. Heehehehe.. 

Siapa yang tak kenal Apit? brader kachak yang selalu bagi freebies doodle kan? hehehehe..

FizGraphic Dot Com

semalam cp dapat doodle khas dari Apit sebab dah ikut segmen beliau.. dapat jadi 50 peserta terpantas! :) yeay! happy sgt! hehehe.. sebelum nih cp ter'missed 2 kali segmen beliau yang macam nih.. kali nih terus join selepas di tag oleh miss Z.. :)


cp mintak color hot pink.. hahaha.. sebab memang shuke color tuh.. melebih lebih la pulak yer.. maaf Apit! menyusahkan jer.. :P

comel kan doodle tuh.. hehehehe.. actually cp selalu gak jenguk jenguk blog Apit mintak freebies dier.. btw, kalau korang rase nak dapatkan koleksi doodle doodle comel, korang terjah jer kat SINI.. Apit kasi freebies banyak sangat! tapi, korang mintak izin Apit la dulu before korang ambek.. jangan curik tau! dose tuh.. kan Apit kan? :)

Selain tuh, Apit ada ambik tempahan buat doodle, kan Apit? Haa untuk keterangan lanjut, korang pergi la blog beliau.. :) Apit memang pandai buat doodle.. Kemas, comel dan memang puas hati la..hehehe.. :)

apa lagi.. seranggggg!!

heee.. sekali lagi, nak ucap banyak banyak terima kasih buat Apit! ;)


notapuff: bila la cp nak pandai buat doodle macam apit.. T_T










❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

15 CP's Bestfriend(s):

are_lin@yu said...

wahh beznya ayu tak sempat join..hehe..tu la lambat sangat..

uncHa said...

comel ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk xsempat join la syg..waaaa

Nor Nadiah said...

comel..;)

Azee Hana said...

comel sangat la...huu

atiqa aris said...

wah besnye de org watkan doodle.untonglah.hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@are_lin@yu: hehehe.. takpe, nanti kalau apit buat segmen lagi, cp tag ayu oke.. tu pun kalau cp pon masi sempat..haha.. :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@uncHa: thanks to apit dear.. ^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: alololo takpe.. heee..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nor Nadiah: comel kan? comelkan? hot pink tuuu.. hehehe.. :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@Azee Hana: hee.. big hand to apit.. org puji ramai neyh.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@atiqa aris: hehehe.. alhamdulillah.. :D best! :)

Hafizzi Aziz said...

Cumil3. hihi. sama2.

shiema sufian said...

lawanyaaaa, ala tomei tomei (:

ejulz said...

tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...