Tempahan Edit Blog, Watermark, Banner 2012 kini DIBUKA!

Assalamualaikum.. selamat pagi korang.. sihat tak nih? hihi..

orait, em cp nak mintak maaf pasal 2-3 hari nih x berapa aktif nak berblog.. tak tau la napa mood nak berblog tuh takde.. okeh, actually semalam masa cp buka belog nih, ada komen yg tanya pasal tempahan buat banner dan header.. dan sebelum sebelum nih pn ade beberapa orang yg PM cp tapi masalahnya meset2 tuh masuk kat other messege.. baru harini cp perasan.. maaf yea! :(

kpd Ainiey sy masih bukak tempahan.. :) dah try nk infom awk tp takde link pulok.. hihi..





cp telupa nak war-warkan kat korang yang skang nih cp dah terima semula tempahan edit blog, watermark dan banner.. :)
cp bercadang nak buka 1 blog khas untuk tempahan tempahan nih.. jadi mana hasil kerja yg cp dah buat, cp nak letak kat blog tuh supaya korang boleh tgk contoh contoh dia..
tp skg cp cuma buat kat fanpage nih jer.. 

oke, untuk tempahan, cp bg korang term and condition dia okeh? :)

Ada Sediakan Perkhidmatan Spt:-

Edit Blog = RM5
Watermark = RM3 for 1 / RM5 for 2
Signature =RM3 for 1 / RM5 for 2
Banner = RM5

*term and condition 

Berminat? Sila PM saya / email (eyza_ikeuchi333@yahoo.com) shj .. ;)

Jangan lupa sertakan detail di bawah :)

*******************************************************

Subject: Edit Blog / Watermark / Signature (Pilih Mana yg korang nak)

Color / theme:
Name:
Blog URL:
#Picture / Sticker PLEASE ATTACH me.. :)
Email & Password: (For Blog Edit Only) 

SYARAT - SYARAT WAJIB:
1) PEMBAYARAN melalui topup atau bank in (utk lebih dari RM15 shj)
topup: DIGI / CELCOM shj
bank: CIMB / BSN shj
*saya akan kasik number bila suda confirm DAN perlu ada BUKTI pembayaran.
2) SEBARANG PERTUKARAN Hanya Boleh DUA kali shj (take note)
3) Tak mau PENIPU, PENYONGEH, PENGGEDIK dan etc.
4) Untuk EDIT BLOG, setiap tambahan bagi servis selain dari yang saya sediakan akan dikenakan RM1, for more information about this please PM me.. ;)
5) Tempahan akan dibuat dalam masa 1-3 hari waktu bekerja <
6) Saya Suka orang JUJUR dan HARGAI hasil kerja saya..
*Tertakluk kepada Terma dan Syarat. Tiada Sebarang Caj Tersembunyi.
Sebarang Pertanyaan bole contact saya d facebook, TEKAN SINI.. :) 




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2.. besh ni..agak2 edir blog on9 akk tu leh ke?hihi.

are_lin@yu said...

bagus cp..harga pun tak mahal..bisnes2..hehe

ecadwinkyasha said...

semua masuk others kan msg2 tu..eca pun kena ooo...ilang ne dua customer..tu pun perasan awal thun ne.rugi rugi.heehee :)

AiNiEy said...

saya dah email kat eyza_ikeuchi333@yahoo.com..
tolong check awak.. TQ

Sis Ieyda said...

Akak.. Saya nak tempah, boleh lagi tak ..?? :)

a i m z said...

edit blog tu sekali dengan menu tab x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...