SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

miss Z berceloteh
saya suka header baru nih.. hehe.. tak salah kan nak guna? :P
btw klik la header tu tuk join.. :)
tarikh tutup segmen: 25 April 2012

Tarikh Mula Berblog: 
10/04/2011

Latar Belakang Blog:
Blog ini mula diilhamkan apabila cp mengemudikan sebuah blog bersama kawan cp, genk.. masa tu genk ada satu blog nama dia genkcorner.. mungkin mesti ada korang yang masih ingat kat genk ni kan? :) 
masa tu la cp belajar buat blog, dan teringin nak ada blog sendiri.. maka, dengan azam yg teguh, cp buat la sebuah blog yang dinamakan littlequeenstory nih..
Sebenarnya blog nih wujud suda lama.. sekitar june 2010.. tapi masa tuh cp tak pandai blogging jadi terbengkalai la sehingga April 2011.. :)

Latar Belakang Nama Blog:
blog cik purple? cik purple tuh nama blogger saya la.. :) sebenarnya saya pilih nama purple tu bukan sebab saya minat purple, tp masa kat jadi co-admin genkcorner kan saya ingatkan saya hanyalah org belakang tabir.. jadi saya wujudkan nam cik purple sebab saya tau genk suka warna purple.. :)
tapi alih alih nama tuh melekat kat saya pulak.. :)
saya pencinta merah jambu.. :) so saya decided tambah pinkypuff kat blakang nama supaya orang tau yang saya tetap pinkaholika holika.. ahhahaha.. :P

Sekian terima kasih. :)





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

hai.sera singgah sini:) buat bw and follow.btw sera dari segmen yang sama...:)

Aini Yunus said...

nice intro cp..

adam narzuan said...

chomel laa blog ni...

Nor Nadiah said...

3 hari buka blog lpas k.nad buat blog kan..:D

jadi mse k.nad join segmen mkn angin brsama genk corner tu CP masih jd admin genk corner eh?

Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh dr segmen yg sama:-)

MISS Z BERCELOTEH said...

Terima Kasih Seba sudi join segmen miss z...jom kenal-kenal dengan blogger lain.

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

lynn kamarul said...

selamat bersegmen ;)

Tem0yo said...

jom join GA nii

http://temoyopurp.blogspot.com/2012/04/giveaway-to.html

Yuyu Ashari said...

singgah sini. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...