Terima Kasih Korang.. CP akan menghilang.. :)

Assalamualaikum dan selamat petang malam korang..

hehehe.. thanks kepada semua yang sudi bagi pendapat pasal warna baru blog cp tuh.. cp suda pilih salah satu warna antara yang korang cadangkan tuh.. kebanyakkan korang pilih KELABU.. terima kasih.. Apa apa pun, tunggu dan lihat.. 2-3 hari nih cp privatekan blog sebab nak kasi suprise punya pasal.. haha.. Amboi! Haruskah? hihi..

mungkin cp akan merindui blog cp warna pink nih.. tapi, kita kena jugak tukar selera kan? :) kasi meriah ckit blog kita nih.. :) oke, dikesempatan ini cp mau ucapkan SELAMAT HARI JADI buat kakak cp, Kak Nad! Baru baru nih kak nad sambut anniversary blog yg ke setahun, awal beberapa hari jak dari anniversary cp.. :) Cp doakan semoga kak nad berjaya hidup, murah rezeki dan cepat cepat kawen.. :P

kek pink untuk kak nad sayang.. <3

ok la, tu e la, cp mintak diri dulu yea.. maybe bisuk bisuk kalau kamu buka blog cp dia private, kamurang paham2 la yea! kbai! :)


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

ecadwinkyasha said...

wah wah wah..ne kalau da tukar..roger2 eca.kot2 terlepas pandang.. :D

kek tu nmpk SEDAP sangat.hehehe..
cupcakes d Boutique Cupcakes pun sedap. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

bak kek tu..xsbr nak tunggu spriseeee..hihi

shiema sufian said...

Sedapnyaaaa kek tu (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...