Promosi #6 dan #7 | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang.. ngee.. 

Ok, hari nih cp nak promot untuk 6 blog sekali.. sebab cp dah 2 hari tak buat entri promosi kan.. kesian korang.. tapi jangan risau, cp tetap ingat jugak tu mau promot.. hehe.. c p mintak maaf sebab lewat promote blog kamu..

sebelum tuh cp mau promot 1 benda jap, jom dengar oh! media.fm sekarang.. kawan cp tengah on air tu.. c Kayrul Ong.. tapi jap ag dah nak habis.. start pukul 9.30 pagi - 11.30 pagi setiap hari SELASA dan KHAMIS dan Syoknya! Bersama Kayrul Ong..
sambil tuh bole chitchat kat sana.. heee.. cp ada gak kat sana.. tapi tak guna nama cp.. haaa.. kalau korang nak tau, jom la join chat.. hehehe..

oke oke, banyak iklan pulok.. ehehehehe..


comel jer blog dia..simple and senang nak loading.. :)


wan nashrul
yg nih pun sama, simple, ringan, senang loading.. tak serabut.. :)



yg nih tokyah pomot pon takpe.. ni blogger berjaya kacak pulak tuh.. hehehe.. 
hahaha.. btw, kalau korang nak berkenal-kenalan dengan brader nih.. korang serbu jer blog dia.. katanya banyak info berguna kat blog dia.. apa lagi.. seranggg!!

::Dunia Realiti::
apa yg istimewa? katanya beliau la yg istimewa.. hehehe

Miss BaNu StoRy

haa.. owner blog nih comel.. hehe.. katanya beliau sering jugak mengupas isu
tentang hiburan, pendidikan dan sukan.. maknanya tak ada la personal sgt kan? 
best best.. jom terjah.. :)


♫ Dila Diaries ♫

blog yang comel dan pipink gutew... hehehe.. katanya blog ala ala kpop.. hehehe.. haaa, kan ramai blogger skang ske kpop.. apa lagi, bertandanglah ke blog beliau.. ^^,

ok la.. tu jer.. babai!







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

13 CP's Bestfriend(s):

shafiq said...

hehehe , tengs promosi ,, ngeh3 ,,

are_lin@yu said...

yeaayyy trjah kawan baru..;-)

IFA Athirah said...

blog saya?blog saya?hehe

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sbb promote blog kekanda yang tak seberapa tu.. ;)

Miss BaNu said...

hehe thank you sbb promote yer ^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

@shafiq: welkem incek shafiq.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@shafiq: welkem incek shafiq.. ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@are_lin@yu: jom terjah jom! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@IFA Athirah: sabar eh dear.. ikot turn.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Mr. E'raz Fadli: sama2 kekanda.. adinda sgt berbesar hati.. hahahha.. >,<

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss BaNu: you most welcome dear.. ^^,

Yuyu Suwit said...

nice la entry awak sume..saye baru dlam dunia blogging nie..jemput jom! =)

http://noridayumohamad.blogspot.com/

Yuyu Suwit said...

nice la sume entry2 awk..saye baru dlm dunia blogging nie..jemput jom !=)


http://noridayumohamad.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...