Tak Perlu Jadi Model Professional, Boleh Dapat Hadiah!

# Sticky Post, Please Scroll Down For My New Entry #

Alright, cp tau kat luar sana tuh mesti ramai yang berangan nak jadi Supermodel kan? :)

Korang jangan risau, mana yang suka posing kat facebook macam model tuh, masa ni lah mau serlahkan bakat korang!:) yes, tak perlu jadi Model Professional!

caranya sangat mudah! Ambil gambar dan emailkan kepada talents@supermodels-secrets.com


dan yang paling best tentang contest nih, buat 100 peserta terawal, korang hanya perlu 38 LIKES sudah melayakkan korang dapat special gift! Seriously guys! :)

bestkan? :) ha, gambar tu pulak tak semestinya gambar korang.. kalau korang malu nak tepek gambar korang, korang boleh letak gambar boifren, anak, suami, adik, akak, kucing, sugarglider asalkan gambar gambar tuh memang sah korang yang punya.. hehe..
senang kan? :)

dan korang nak tau apa hadiahnya?
ni ha,



untuk pemenang pulak? hadiahnya ialah.. jeng jeng jeng..


okeh, kalau tak ada facebook takpa, korang masih boleh guna blog sebagai option kedua.. :)

caranya?

OPTION B –
BLOG about this contest and Win a Guaranteed Gift!

STEP 1Blog about this Giveaway with Link to our website + photo

STEP 2: Let us know by leaving your blog link as a comment here with your
Follower ID:
E-mail Address:
Link of the blog post of this contest:
Date and duration of post: (example: from 9 March2012, 7pm until 12 March 2012, 7pm)
Choice of GIFT: (Example #1 Hello Kitty bottle)

seronok kan? haa cepat!


Good Luck Everyone! :)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Zul Fattah said...

OMG!!!.. not 4 me?

echaRierie said...

woahh..masyukk hadiah nya..
goodluck ja la cp..hihi

Kancil 8349 said...

good luck

Cik Puan Muda Umi said...

wahhh hebat hadiah...gudluck ye..:)

Nor Nadiah said...

hik hik..nasib baik kak nad tak berniat begini..:D

hari ni kak nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...