Love Rain Korean Drama, Mesti Tonton!

Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang korang.. :)

cerah sungguh petang nih.. rasanya beberapa hari ni memang dah jarang hujan kat sabah ni.. Alhamdulillah.. Jangan kemarau, sudahlah.. hehe..

Oke oke, korang ada menonton drama korea kat KBS World tak? Haaa.. Sebelum nih Dream High II kan, skang dah ada drama baru.. Love Rain..



Dilterajui oleh abang hensem saya, Jang Keun Suk dan akak sedara sebelah nenek aku, Im Yoona (SNSD) .. Aku dah follow citer nih dari episod 1.. woo.. memang segala macam perasaan ada time menonton drama nih, sedih, gembira, geram, marah, bosan.. Pendek kata memang best la.. siyes.. :D

Lagi best dia ala ala tahun 70 an punye drama.. pakai seluar pun bell bottom.. kahkahkah.. lucu giler aku tengok..tp untuk episod esok dia dah tak tahun 70an dah.. dah moden sikit.. aku pun tak tahu tahun berapa sebab muka brader Jang Keun Suk ngan yoona dah tak skema lagi,, ataupun mungkin yang moden tu dah anak anak dia.. sapa tau kan.. tu aku tgk dia punya yg next episod tu la.. tapi kesuluruhan aku rasa drama nih sedih kot.. touching juga aku tengok.. :') 


drama nih bermula jam 9 malam di chanel 391 KBS WORLD.. :) tak sabar nak tunggu episod malam esok.. hihi.. ok la, bai!

oya, sountrack dia pun best! ce la try dengar kat you tube.. k la.. babai! :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

MISS Z BERCELOTEH said...

ok..ok..nanti tgk heheh ^^

purplekyu^_^ said...

cerita ni ganti dream high kan?
emm...rse nak tgk...tp nak spm thn ni... :'(, berkorban2! wuwwuwu...hehe

misluvcoklat said...

Omg!
ada Jang Keun Suk yang hensem tu lahhh >,<!

Cik Purple said...

@MISS Z BERCELOTEH: hihi tgk jgn tak tgk.. :D

Cik Purple said...

@purplekyu^_^: alaa.. spm ye thn ni.. oke takpe.. spm d dahulukan, drama korea d utamakan... eh? bole ke camtuh? haha

Cik Purple said...

@misluvcoklat: betol2.. ensem sangat! :D

Nazatul Anuar said...

cube layan dekat kimci..
sy da tgk smpai episod 7..
yg zaman moden tu anak2 dorg,..
tp guna muka mak bapak dorg mase muda.
huhuhuhu...
mak bapak xdapat bersatu mase bercinta dulu sekarang anak-anak dorg plak bercinta..

fatin fira said...

cite nie mmg best..awesome ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...