Aku Dah Kehilangan Banyak Benda Hari nih~~

Memang hari yg menyulitkan hari nih.. 

ceh, bunyi2 fruz nonggeng jer.. ahaha~~
Hari nie banyak sangat niat CP yg terbengkalai..(betul ka ayat ku ini)..
Memula CP nak join segmen Abg Ben, tapi tetiba tadi nak ujan, dtambah dentuman guruh yg menyeramkan haku.. jadi menangguhkanlah sebentar niat ku itu sebab mama marah kalau aku on9 time2 macam tuh..hihi
lepas tuh borink2, CP pegilah wuat goreng pisang.. yummy..sedapnyer makan petang2, kan.. kan.. kan..=)
Dah ok sket, aku pon terai2 la 0n9 kan.. Niat nak buat 1 segmen.. sekalinya, tak lama macam tuh family2 aku lak datang, cuzzy aku, nephew aku, acik aku, dan suma yg bgelar sanak sedara ku..
apa lg, aku pun takan nak on9 time ramai sanak sedara macam tuh.. kena gak layan dorang kan.. kan.. kan.. xD
Sekarang aku dah malas.. esok aku nak menghadiri Hari Belia Peringkat negeri Sabah.. Jadik Urusetia.. Kalau anda belia Sabah, jum jumpa saya di sana..hihi~~
Oke la, sy ingin melabuhkan tirai dan ingin sekali beradu ya.. Selamat malam..=)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

harrazdani said...

family didahulukan,blog diutamakan...:-)...lawatan tugasan pertama BSB..have a nice day CP.

cik hani said...

mcm2 halangannya..

however, saya jalu sedar2 datang umah pun msti saya tutup laptop, g bersembang gelak2 ketawa//

hahhah

genkconer said...

genk tag awak http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/contest-blog-paling-comel.html

genkconer said...

genk tag awak http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/contest-blog-paling-comel.html

Cik Purple said...

harrazdani: betol2...stuju~~hihi..
Cik hani:hihi~~ tu ar, takkan kta nk sibuk2 berblogwalking kan time tuh..hihi
genkcorner:okeh..

Rafidah Farhana said...

Sabarlah ye, lepas ni mesti ada yang best sbg ganti :)

Cik Purple said...

rafidah: yupz~~ betol2..hikhik~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...