Segmen-Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda.


klik banner di atas utk join..:)

nak ckp cket.. saya btul2 takleh like fanpage lg sebab kwn kat fb dah sapai thp limit..

bole skodeng sndiri kat sini.. Fairytale Queen

tu je yg sy takleh ikot syarat dia.. kecuali klu awk ada fanpage badge kat sidebar blogger, sy masi bole like:)

maaf yer! kalau penyertaan sy batal, tolong kasik taw yer..:)

TAG:)
Genkcorner

jgn lupa join bloglist sy jugak..:)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Nizam Ijam said...

saya ada button like kat side bar :)

thanks join..nnt saya akan promote k :)



kotSalam
Minta rakan 2 untuk vote kategori yang saya join (hari2 leh vote)
masuk pukul 12 terus ingat nak vote tau

Blogger Of The Year http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876
Cara2-
1. tekan register
2. masukkan macam log in FB (Allow)
3. masuk code
4. vote

Cik Purple said...

@Nizam Ijam

done! thanks..:)

Nizam Ijam said...

Anda Dipromote!!! jgn lupa vote hari2 tau :)

nizam ijam said...

Fan page Nizam Ijam ditukar baru
Tolong like k :)

https://www.facebook.com/pages/Nizam-Ijam/215445371810383

jgn lupa undi hari2 disini :)

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

anda di promote disini..

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/terima-kasih-semua-header-anda.html

jgn lupa vote tau..tinggal beberapa hari lagi...sgt2 perlu support anda..

kalau boleh letak la blog Nizam Ijam dalam Bloglist... nnt leh la update selalu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...