Entri ke 50 Aku Untuk Bulan Mei Ini - Aku nak Suggest Nama glam tuk Genk!

tanpa sedar, bulan nih aku dah buat 49 entri dan ini yg ke 50..

sedekah dr pacik google

tak taw la nak rasa bangga ke, rasa penat ke rasa malas ke,tak rasa pape ker..

kebanyakan entri aku bukan pasal ape pon.. cuma pasal GA, contest & bloglist jer..

tu pun dah smpai 50 entri.. harap2 la ada yg menyangkut yea!

Amin..

okeh, sebenarnya kan, aku tetiba lak tepikir td, pasal nama2 glam blogger nih la.. sampai2 aku gi search umh pacik google td, aku jumpa lg 1 cik purple.. haha~~ wa ckp lu, nak gelak guling guling siot.. haha

mungkin klau bulan depan sampai entry ke 60 pulak, aku pulak yg tukar nama ye.. haha

okeh... siyes oke..=_='

sebagai sahabat baek.. aku nak jugak shbt aku ada nma popular mcm korang sume..

skrg nih nama dia GENK kan??

elee tak manes la derrrr...

haha~~

aku sajes beberapa nama nih..
*
*
*
1.  Genk Popet (GP)

2. Genk Manis (GM)

3. Cik Genk..(err mcm pelik kan..==')

4. Genk Ungu (GU) wa taw lu yg minat ungu.. hihi

5. Genk Bubut (mcm sabah fm punya stel..haha)

BtW, wa gurau jer derr.. tp kalo ada yg lu kenan, lu hambek trus toksah bayar k??pree of duty..(tul ker ayat minah ne..=,=')
ahahahahaha~~

cau cincau, lu pikir wa cincai?? hihi..(mcm teda kena mengena pantun ko nih CP)
jangan malah, wa gulau sajer ma! hihihi..

selamat malam sumer!

jangan lupa join bloglist sy!:)







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

msredcheesecake said...

Cik purple,
Msred kena ade nama glamer tak?sajes la kat kite...hheee

Cik Purple said...

@msredcheesecake

haha~~okeh.. nti cp pikirkan yer nak bg nma glam ape kat msred..hikhikhik:)

genkconer said...

yeah!! genk bubut tu aku suka..nanti aku ubah nama jadi "genk lusir" hahaha..

Cik Purple said...

@genkconer
haha~~genk lusir arr.. bkn sanang.. wakakaka~~:D

genkconer said...

hahaha..ko pikir...genk lusir bha..hahah...

Cik Purple said...

@genkconer
bek pun durang merati tu jo??haha~~ tp kurasa.. genk pijo pun oke..:D

genkconer said...

hahaha,,tia payah mo susah pikir,,biarlah trus jd genk, mo tu tukar pun jd GC..genkcorner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...