Maafkan saya Kalau Follow button sy tak berfungsi

Ada yg boleh tolong saya tak???
Tak sangka kes nih belarutan hingga ke hari ini.. selain Cik Mira, sebelum nih memang ada blogger yg lain mengadu ngan CP yg follow button CP tak leh kelik..
 memang sades bro2 n sis2~~~ mungkin ni lah yg menyebabkan follower CP tak bertambah.. Apa puncanya??? CP pun tak tau dan tak pasti.. kalo nak kata belog nie berat bertan-tan, takla kot..sebab masa blog nie baru2 masih ciput takde pape isi perot pon dah ada yg penah ngadu yo.. CP harap kalo ader sifu2 yg boleh bg tips or cara penyelesaian tuk kes CP nih.. sebelum nih pun dah ramai yg ngadu takleh nak klik button tuh.. Tp Cik Mira kata kalau klik kat button atas tuh boleh.. yg takleh button google tuh.. Ada 1 blog yg CP tejumpa mcm nie..button dia pun takleh kelik..tp tgk kat follower sis tuh dah 22ribu++.. So itu mungkin punca dia, terlalu byk follower.. tp kalau Cp yg baru ada 49 follower nih camne??? Harap sangat kalau sesaper yg ader hadapi masalah ni.. share ngan CP camner nak buat..yer korang..masyeh sgt..T_T

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

ahmad said...

Belog yang cantik Cik PURPLE nnti saya follow awak balik,,slm perkenalan...

loves fafa said...

awk...senag2 wat butang follow macam dasboard tu... kalu jadi awk gtau kat entry "kalu nak follow tekan mane2..k?

Cik Purple said...

okeh..tenks fafa & incik ahmad..^^

loves fafa said...

tp cam tak jadi jugak jea...macamne ek

msredcheesecake said...

CIK PURPLE

KIUT NYE BELOG CIK PURPLE SKUNK....SUKA SUKA....

BUTTON FOLLOW TU, XPENAH PULAK MSRED ALAMI MASALAH CAM TU.TEKAN JE BUTTON ATAS TU....

Shakirin Abdul said...

kakak yang comel , macamana saya ni follow kakak ni :( banyak kali saya tekan button follow tu tak follow jugak .

Che Sayzzuwan said...

Nice blog...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...