Saya Cari 12 Bloglist, Tapi Bole Tolong Review Blog Saya??



Assalamualaikum.. Bah, hari ni CP sipiking sabah nie.. pandai pandai la kamurang baca arr.. Hahaha~~
Sebelum tuh mo ingatkan.. kalau mau copy apa2 dari sini tekan CTRL + C serentak ya..
Okeh, CP mau mintak tolong kamu nih.. Tolong review blog CP.. skati kamu la mo cakap apa pasal 
blog CP nih yg penting ikhlas dan boleh memajukan kecomelan blog CP nie arr.. kamu mo tau 
kenpa CP buat ini?? Pasal ramai yg mengadu sama CP pasal blog nih.. dorang bilang ndak nmpk 
shoutbox la, 
lambat loading la.. Jadi CP mintak kamu suma kalau ada tips2 berguna tu.. sambil review tu kasi la tips utk CP bha~~


Selain tu CP jugak mau cari lagi blog utk letak di senarai bloglist baru CP


CP ada 2 bloglist iaitu VVIP & VIP list


kalau VVIP memang spesel sebab dalam tuh cuma Genkcorner merangkap penasihat CP yg duduk sorang2.


 CP akan pilih 2 blog yg paling awal join segmen nie tuk masuk VVIP..


kalau VIP pulak, 10 blog CP akan pilih yg paling menarik review dia, jadi nanti kamurang akan duduk besama taiko taiko blog macam BA dan yuyu zulaikha


Syarat2 dia senang jak..


1. misti ada blog supaya kamu bole catat review tu.. kalau ndak, tepaksa kamurang tulis telegrem sama CP nih..hehe


2. follow blog saya ni arr.. tp saya tida jugak paksa kamurang.. mo folow ka tida.. bilang urang putih, optional.


3.Tajuk entri kamu "Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!' 


4. kamu bole copy header di atas atau nie banner CP dibawah ni.[guna print screen atau klik banner dan copy image url..] sapa ndak tau, boleh klik sini(bkn link CP) tapi ini pun optional.. kalau malas, tia payah la.. hahaha~~


5.  tag 3 org kawan kamu tp pastikan dia tau.. kalau dia ndak tau bgus tia payah tag.. buang karan kamurang seja menaip.. haha


6. bha, suda siap?? letak seja url kamurang d tampat komen tuh.. nti saya tingu satu2 ar.. hihi


TARIKH TUTUP?? 


hari raya ke 7 kali.. hahaha


ndak bha~~ gurau seja.. jan la bha kamurang marah2.. 7 hari dari sekarang la sebelum jam 8malam iaitu:~~


24/05/2011

update:disable right click suda dilupuskan.. terima kasih


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

::Mastura Zakaria:: said...

dah join support..


http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bulih-bha-kalau-kau.html

ape maksud bulih bha kalau kau..hihihi tak faham..

gadis melayu said...

atia follow suda.. jadi mau join segmen cik purple bha nie..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bulih-bha-kalau-kau.html

sayeAIZAnarzeri said...

saye join tw cik purple :)

http://blogsayeceritesaye.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bulih-bha-kalau-kau.html

Isteri @ Ibu Cute said...

Akak join cp

http://hairulizacontestga.blogsport.com/2011/05/segmen-review-blogbulih-bha-kalau-kau.html

Cik Purple said...

kak mastura:maksudnya boleh kalau awak!!

masyeh sume sbab sudi join~~!!^^

azwa said...

Ku sudahh join segmen kamu bhaa ! HAHA

http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bulih-bha-kalau-kau.html

ArulchelseA said...

Join jugak..
ari tu mcm nampak cp kat bndar sndakan..seiras kot...hehe


"Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...