Update: Kategori Bloglist CP


Assalamualaikum dan salam perpaduan..
Okeh, cp sebenarnya baru tefikir, bila join bloglist kengkawan lain, dorang buat senarai bloglist mengikut kategori..
so cp pun akan buat beberapa kategori.
korang tak perlu buat apa apa.. sebab cp sendiri yg akan masukkan korang kat kategori mana.. cuma cp nak infom yg cp akan 
senaraikan korang secara random la.. (maksudnya ikut suka cp nak letak korang kat list mana nti.. hihi)

korang cuma perlu 'alert' ngan update cp tentang bloglist nih, utk lihat nama korang kat kategori apa.. kategori, janda ka, duda ka, veteran ka.. haha~~ [sanggup ko wat kategori mcm tuh ye cp..=,=']

okeh.. kategorinya seperti berikut:]

1. Dinda Cun!

2. Kanda Manis!

hahaha~~ seh.. sebenarnya ada dua kategori jer.. korang mesti tau kan korang di letak kat mana?? hahaha~~

tu intro.. ada lg 2 kategori yg suprise gitu iaitu..:-

3. Tutor Malatopz

4. VIP list

okeh, yg #3 a.k.a tutor malatupz tuh khas buat mereka2 yg banyak buat tutorial.. sebab cp nih tak pandai dan malas buat tutorial, lebih baek cp letak mereka2 yg terer2 nih sbg satu senarai bloglist.. so semua dapat manfaat yg baek kan?:)

VIP list pulak,(ehem2.. sapa la nih yea..:]) untuk mereka2 yg suka tegur cp.. slalu tolong cp.. suka tag cp dan drop komen kat post cp.. tak ada penghargaan lain cp nak kasi.. so bloglist la jawabnya..:)

okeh kpd korang yg belom join lagi.. jom! KLIK DISINI untuk join..:)

TARIKH TUTUP:] 06-06-2011









❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

syerz eyryn said...

hehe. . orite !
jgn lupe list kn ryn. . :)

Cik Purple said...

@syerz eyryn
okeh ryn.. dun wori dear..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...