CIK PURPLE NAK CARI BLOGLIST LAGI!!







Assalamualaikum dan Salam Perpaduan..http://matcuoi.com

Sebelum nih CP pernah buat entri sebegini rupa.. Namun kurang mendapat sambutan..Nak terjah?
[KLIK SINI]

okeh walaupun macam tuh cp tak puas hati dan masih tak kenal putus asa... CP nak buat lagi.. tp kali nih tak perlu nak review blog CP lagi..


Syarat-syarat:

1. Follow blog saya


2. Buat entri " Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple"


3. Copy banner di bawah dan letak dalam entri anda

4. backlink ke entri ini / link kan kembali ke entri ini

5. tag 2 orang rakan blogger, pastikan mereka tahu.

6. Letak URL entri anda d ruang komen saya.

TARIKH TUTUP: 06/06/2011

PERHATIAN!

kepada mereka yg sudah menjadi bloglist VVIP CP anda tidak dibenarkan menyertai lagi.
[KLIK SINI] untuk menyemak senarai nama. 
(sebab nama korang dah betampal kat bloglist VVIP CP, kasik la bha org lain lg..hikhikhik)

P/S: SELEPAS TARIKH TUTUP, SEMUA PENYERTAAN AKAN DI MASUKKAN DALAM SENARAI BLOGLIST DI BLOG INI.
http://matcuoi.com


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

100 CP's Bestfriend(s):

tia @ Ini Kisah Tia said...

bagus CP ni kan . tak kenal erti putus asa ;)
btw , Tia sabahan juak . ngee ~

Cik Purple said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hehe~~iya..misti2...bha, klu sudi join2 la bha..hihi:)

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

join,.!

http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/05/saya-joinsaya-nak-jadi-bloglist-terbaru.html

Arif Azmi said...

Saya join.. :)

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Cik Purple said...

@NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER

okeh! tenks yunk~~:D

Cik Purple said...

@Arif Azmi
okeh bos~~!!:D masyeh:)

msredcheesecake said...

cik purple, tengs ler invite msred...heee

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

♥~c!k wAnNy~♥ said...

salam....
dah j0in...

http://citebdkwanie.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Surayah said...

Salam hari jumaat CP...
ok atas jemputan dan kerajinan d hari jumaat niey
maka Sy pon join lah ^__^

http://mssurayah16.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Fizz Zoule said...

Saya Join!! :)

http://www.hafizzulanas.co.cc/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

MaiRa QuEeN said...

maira pasti join..huhuhu...lambat skit tau..sebab skarg de prob skit...huhu

Pikachu said...

dah follow,nak join!

http://pikastories.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

farahlisa said...

fara join :)

http://farahlisa-ceritahatiku.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

iLa suHaiLa said...

http://akukanila.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

gadis cun said...

join!!
http://nurfadhliahlia.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

mira nasiruddin said...

sy msok...

http://miranasiruddin.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Amira Chan said...

join :)

http://administorchanrulez.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Cik Purple said...

@MaiRa QuEeN
takpe maira:) cp tggu:D

teha (cik teah rusli) said...

http://cintahatiteha.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html
teha join..:)

Famili Ceria said...

dh join ...thnx for invitation..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

*dAty* said...

join ! hehe :D

http://datysyufai.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

zarulfarhana said...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nabila Huda said...

dear!! i join ye..

http://lalabiela.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

anismelon said...

wah..lamai gak yg join nie..anis pon join..

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/bloglistsaya-nak-jadi-bloglist-terbaru.html

sasa_fyna said...

done~
http://sasafyna.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

A y e s h a Ramlee said...

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Miss Xyz =) said...

nk join gakk... ni blognye:-

http://kisahmissxyz.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala..nak kena tag tue yang malas..kalo buat syarat yang simple lagi..mesti ramai nak join tau..hehe

shiema sufian said...

join :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Effa CuRio said...

join gak..

http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

thanks ya.. =)

athirah said...

mcm best je... =)

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

dh join!!

MerLe said...

saya dah join~

http://subieymerle87.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Miss Xyz =) said...

Saya pun nk join gakk,.. :-

http://kisahmissxyz.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

syerz eyryn said...

ryn joint jugakk tw !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

GeminiGurlz said...

tite dah join.hehe
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nadya O'Conner said...

Thanks Sudi Invite..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Azzah said...

Cik purple,saya join jugak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

join.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/segmen-saya-nak-jadi-bloglist-terbaru.html

MARIA said...

Salam CIK PURPLE...Saya dah join http://luvilmi.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Inas Taylor Gee said...

join jugak ..
http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

emeera asnary said...

aker nyee.. emy join.. hehe =)

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

tQvm, cik purple ;D

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Haffiz MohdNoor said...

Apis join balik..

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Ain said...

Haa,,,saya dah join...

http://ainara2208.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

E-ra paSha said...

E-RA NK JOIN JGK!!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Wanaa Nana said...

saya join eh... nah link entri saya...

http://syazwanacute.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

GadisARMY said...

GadisARMY da join! weehuu!

http://gadisarmy.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Arisa Dania said...

da join http://dania-punye.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Ina said...

http://desamahsuri.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Twilleries said...

I'm joining.. Nak tanya, blog twill berat ke x?? http://twilleries.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Anonymous said...

RISA - HETU- GAYLE MANCHIN- DI YOUNG-
PEDOPHILES WITH IRA & ED SHAND!

BLOG & MOVIE...GOING TO CANNES!
( IRONICUS MAXIMUS)

Nurul Adlin Syahira said...

Alynhyunnie a.k.a AH!

http://alynhyunnie.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

akualiskarmila said...

Saya join .. (: .. http://aqbencidie.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

ain kadir said...

http://ainkadirpunya.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

join,,singgah ok..hehe

Liza said...

saya join :))

http://mylifemeliza98.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Esha Ameer said...

ini buktinya...

http://esha-lola.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Cik Rose Cute said...

Hai! Cp..Akak Dah letak Header tu...very nice....akak suka tau...

yana said...

Assalam....

Yana nak join ye...

Sayan Nak Jadi Bloglist terbaru Cik Purple

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

nak join sorry ebtry pendek!
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nur Afiqah bt Mohd Yusof said...

Sayer join=)

http://feeqachan.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

PinkUmmi said...

join :)

http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Elih Japahar said...

Saya join k... :)

Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple

cute rasberry said...

saya join jugak cik purple

http://areda91.blogspot.com/2011/06/nak-jadi-latest-bloglist-cik-purple.html

sarahomei said...

saya dah join..
jom ziarah saya..
sy blogger baru...

http://sarahomei.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Srikandi Cinta said...

Saya join tau :)

http://khairasrikandi23.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nor Aishah said...

Harap diterima..AIshah join

http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nor Aishah said...

Harap diterima..AIshah join

http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Nurulhuda said...

Join :D

http://citationlife.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

amniey91 said...

cik Am join..hihi...
cik ungu...eh..ops..cik purple..

http://amniey91.blogspot.com/2011/06/cik-am-teringin-nak-jadi-bloglist.html

Jijimon said...

I am on it~
http://bondofexcellence.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

ca_sha La Vida's said...

juin cik purple :) http://minyakkelapadara-catalyst.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Syasya Acing Mitchy said...

salam :)

syasyacing join~

http://aishiterusyasyacing.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

echaRierie said...

CP sa join ~

http://akuhanyasatu.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

yeahhh ~ :)

syira slyfix (: said...

done .

http://syiraslyfix.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum.. saya join..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

ca_sha La Vida's said...

cik sha juin
http://minyakkelapadara-catalyst.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

♥iDaYu aYu♥ said...

ayu da join da tau...
jom tgk?

http://ceritatercipta.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

terima kasih ye cik ungu.. eh clap.,,.
cik purple...hehehe

anismelon said...

salam..anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

tqqq..

..miss hana.. said...

join2 sini...hehehehe

http://hanadababygurlzstory.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Wyna Nubies said...

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

joinx3! :D

Farah Fazen said...

done !
http://farahfazen.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

~bUih-bUih ciNta~ said...

nak ikoyt sama join...bolehla..hee~
http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

isyam mirah said...

cik purple...cik purple...cik
purple....

sy suda join...

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/sy-nak-jd-blogist-terbaru-cik-purple.html

EkinZatiLiya said...

done :)

http://ekinzatiliya2009.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

cikdiela said...

saya join :)

http://cahayailham23.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Hani Niza Ramli said...

join skli ...:)

http://akudiadantomato.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

Tengku Izzurudin said...

saya pun join jgak.. :)
http://tengku-boyz.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

terataiflowerz said...

http://terataiflowerz.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

join

.::: aLwaYsaKsHA :::. said...

wawa pon nak jgak jadi bloglist cik purple...:)

Cik Purple said...

@.::: aLwaYsaKsHA :::.
jom arr wawa.. masi sempat lg nih..:D

OnE_nIeZuKa said...

http://oneniezuka.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

join2!!!

naienOnly said...

masihhh sempatkah? naien joinn :)

http://naienz.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

yanie cool said...

salam..jom join my blog pula..
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

my blog is http://budupetai.blogspot.com/

normi nieza said...

tq atas jemputan anda...:)
http://www.norminieza.blogspot.com

Nadya O'Conner said...

Nad ada tag cik purple kat entry >>
CONTEST : KAMI KAKI BLOGGING!

dan entry thanks to you >>

TUTOR MALATOPZ DI BLOG CIK PURPLE

WaNi^^ said...

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

wany join segmen ni , hhe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...