Guwa Rasa nak Pengsan bila HTML/javascript guwa tak bole save!

tolong!! tolong!!! apa CP nak buat nih... dah la CP remove banyak HTML code.. ngat kan die penuh ke ape.. sakang button dashboard ngan follow pun hilang sekali! rasa macam nak nangis taw bola takleh save apa apa... Genk pun penah kena tp dia wat balek blog dia~~ alaaa wa tak sanggup.. semalam wa dah buat blk blog nih sampai pening2 lagi.. mampuih la wa kalau macam nih.. tolong bha.. tolong sangat2.. ada tak cara lain selain dari membuat semula blog ini.. rasa nya trafik blog lyssasecret tuh guwa yg kasi sesak.. sebab buat balek blog nih semalam..haha~~ thanks yea lyssa, tutorial anda menjadi pujaan hati saya..:)

BTW, ada pakar yg bole membantu??? pleez..:)


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

MerLe said...

huhu..sori..sy lg la xtau.. nway, blog yg comey~ i like~ =)

echaRierie said...

aik napa tue ?
kasi biar dulu lm2 5 minit cmtu baru refresh..
hehe..

Cik Purple said...

@MerLe
sob sob..T_T btw thanks!:)

Cik Purple said...

@echaRierie

suda echa.. cuba ko tinguk.. hilang kan.. tak taw mobt camna lg nih..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...