Kiwi Kleen Fabric Starch~Sesuai bila tak nak muka bulat bila Shawl!

ehsan, google

Tadi cp BW, sambil window shopping.. tetiba nampak pulak benda tu arr kat blog http://fizza-closet.blogspot.com
jadi CP pun search kat google la..
Haaa.. CP pun tak penah terai lagi.. tapi cp tetap nak cari jugak benda nih..hihi.. 

untuk keterangan lanjut, korang klik jer link kat atas tuh yea.. tgk kat side bar blog tuh.. ader la tuh..
nti korang baca tips dia k..:)

sekian~~ terima kasih..hikhik..:D

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

emeera asnary said...

gune tepong kanji bancuh sndrik jee CP hehe

gadis melayu said...

atia pown guna benda nie.. senang skit nk bntuk tudung..^_^

farahin nasir said...

ha,ah kan.. tak penah plak tepikir nak gune bnde nie.. nak p gaint jap lah.. ley p beli.. hahha..

JOM TENGOK AKSI GELEK-GELEK

Andrik McVean said...

the smell is nice???

Cik Purple said...

@emeera asnary

klu mcm tuh kompem muncung habes tudung sy! haha

Cik Purple said...

@gadis melayu
yeke atia??? mmg bebaloi la benda nih??? wah, bekobar2 rsanya nak ke pegi supermaket cari bende nih..hihi

Cik Purple said...

@farahin nasir hahaha~~kalo gi giant jgn pi sorang sorang.. bawak CP skali..haha

Cik Purple said...

@Andrik McVean
actually i dunno.. i never try this before.. but the blue bottle is odorless and the yellow one is smell with lemon fragrance..:]

ArulchelseA said...

ok..nak cari jugak lah....kih kih kih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...