BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO..


SAYA SUKA BLOG kerana mampu buat saya gembira setiap hari!

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

21 CP's Bestfriend(s):

Salbiah Zakeri said...

singgah sini :)

cik ungu said...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

nazirulhazwan~ said...

eh,blog tak kaler hijau pon:P
tuka2 jadi kaler ijau.wakakakaka

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

Nur Syahida said...

ai knk2 ribena...

http://syeedasaniey.blogspot.com

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer

http://cheguabbas.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

iekasub said...

hye! :D

*si blogger hijau

LUNA LANUN said...

jalan2 jenguk adik2 hijau... hijau?! hulk kah?! hik3! cik purple?! tp tgk tema blog cam kaler pink jer neh... hik3!

Entri terbaru:

1. Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
2. Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
3. Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

Khairul Anam said...

Singah Kat Blog Yg Santeekkk =)
Tahniah..
http://khairulzara.blogspot.com

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...