AKU TERINGIN NAK HACK BLOG


click banner for detail!

saya teringin nak HACK blog YUYU ZULAIKHA!! sebab GERAM sangat tengok blog dia yg cute siap kaler PINK lagi.. hahaha~~ Dah lah kte minat pink tahap gaban! hihi.. Pastu nak curik header dia yg gerak gerak tuh, tepek pulak muka saya kat situ..!!
hahaha~~ 
Pesanan penaja: Yuyu, jgn marah ek.. tapi kalau sy pandai hack.. memang saya akan hack! hahaha
 http://matcuoi.com

cepat join segmen nih sebelum 10 malam!:)





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... abislah blog yuyu... ada org nak hack... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Cik Purple said...

@ Izzat: hihi.. letak pnjg2 sampai hacker susa nk carik..:)

@solomolo
bro..bole jugak hack blog bro..hikhik...nt ar nk bljr cra2 hack..nk hack blog solomolo..:D hahaha

Cik Purple said...

@Mohd Hazwan Hashim

masyeh mr HH..:]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...