Update Cik Purple Giveaway: Ada tugas tambahan! PENTING!


MAAF sangat2 tapi CP betol2 nak mintak tolong.. ini dari kejujuran masing masing la yea.. CP tak paksa jugak sebenarnya tapi kalau bole, tolong la CP yea..merayu nih..T_T

Okeh, ini bukan la bermaksud tugas sebenarnya, sebab kalau CP taw nak join, sebelum nih dah letak kat syarat2..

oke takmo cakap banyak.


ikut arahan seterusnya...

lepas tuh korang bg comment kat entri nih ataupun d gambar tuh yea, utk bagitau yg korang dah lakukan tugasan tuh..:)

tu jer..

tolong yea..

SEJUTA TERIMA KASIH UTK ANDA!

kepada yg belum join, JOM RAMAI RAMAI JOIN!

jenguk hadiah kat sini..:)

TEKAN SINI utk join giveaway ini:)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

fiQ'Ra said...

hye dear yg comel~ fiqra dah like & join GA :)

ID FB: Siti NorMastura ^^

IntaNBerliaN said...

Ibu alisha dah tolong vote..

nanakimie said...

xdpt nak tlg,huhu..nana xde fb...

amniey91 said...

cik purple...cik Am da like..gud luck ye...:)

Lulu Caldina said...

yang ni lulu x boleh buat sbb lulu takde FB..huhu sorry

amiraliyana said...

dah tolong like gambar kamu CP. goodluck!! mira pun dah join GA kamu =)

Cik Rose Cute said...

Hai! Cp....Akak dah Like okey hihihi

Cik Purple said...

@nanakimie

oke takpe..:)

Cik Purple said...

@Lulu Caldina

nevermind sis!:)

Cik Purple said...

masyeh manyak2 sume..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...