Iklankan Blog Anda Disini Dengan Percuma! Cepat!

Okeh, last entry for today..

Celi, jeles tengok org lain buat kotak iklan free.. 

cp pun mau buat jugak.. hehehe

Terbuka kepada Semua FOLLOWER blog Cik Purple!
(belum follow, sesila ler follow yer..:])

okeh, mudah je buat kan bagi yang dah tau nak buat apa..

Yang belum tau, Jom! Cekidot~~~

Korang perlu ada banner sendiri baru lawa nak letak kat box tuh..

contoh:


kalau takde buat dulu ek.. kalau nak beli ngan CP, bole jugak tp RM3 jer tuk 1 banner blog..:)
more detail pleez PM me at>> www.facebook.com/seho.lurv3sweet

kalau nak buat sendiri boleh rujuk tutorial kat mana mana blog bekenan la..

 CP pun kurang pasti kat mana..

then

Nampak tak box nih?? (kat bawah iklan nuff & heartbeat)
                                                                          

                                                                         klik kotak tersebut.

Kemudian ikut arahan seterusnya okeh..


contoh:
URL Web Anda :  www.littlequeenstory.blogspot.com
URL Banner anda : http://i1108.photobucket.com/albums/h409/seholurve/gerak.gif

Banner blog Anda akan dipromosikan selama 10 Jam sahaja.

Kalau tak paham boleh tanya kat ruang komen entri INI SAHAJA.

Korang selalu la datang sini, bila kosong jer, korang rembat teruus box tuh.. 

toksah risau, kompem free punyer.. hihi..

Sekian, selamat mempromotkan blog Anda!

^______________^





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

echaRierie said...

semangat kau daling..
nasib baik teda banner ku..
kalau ada mau jgk bha d promosi..
mls mau buat..haha :D
bha..cayoo3

jefri said...

hehehehe...best..pemurah cik CP nie

Cik Purple said...

@echaRierie : cha, bedoa la ko menang GA ku, ku kasik ko banner free.. haha~~ bha, tenkiu arr daling..hihi

Cik Purple said...

@jefri: hihi.. sekali sekala wak..:) cececeh..*sambil malu malu meow.. haha

nanakimie said...

xdapat pon klik..hehe..

Cik Purple said...

@nanakimie
Aik? biar betol?? napa cp bole jer klik..jap ek.. cp terai..:] sowi guyz..:)

gadis melayu said...

nak jugak.. tp xde banner la plak.. akan diusahakan..

jom join giveaway 31-7..
31-7 Birthday Giveaway

ArulchelseA said...

sy dah letak iklan tu..tp tk kluar gmbar banner sy la ..knape ek..

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

ehh,jap nak tanyer kit..
camne nak wat url banner erkk..??

echaRierie said...

@Cik Purple
bha2..smoga sa menang..haha :D
amin3..

cherryzeyra said...

ada juga perasaan mw try . tp, ndada banner .. kempunan sak la . hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...